Elektronik Glorious XL mouse pad 134,10 ₺

Gamepower gpr400 den bu mousepade geçtim mousem 61 gram glorious d2pro 8k obsidian dot skates ile gayet iyi kayıyor.Arkadaşlarin dediği gibi yüzeyi pürüzlü ve deri sürtünce ufak bı yanma hissi veriyor ama ben sleeve kullandığım için sorun yaratmadı. Bana göre mousepad %75 speed %25 kontrol diyebilirim.ben Hepsiburadadan 200tl ye almıştım 2 gündür kullanıyorum.Valorant I 1200dpi 0.145 sen ile oynuyorum boyutu benim için gayet yeterli.Bence kesinlikle alınır malum 200 liraya 1 öğün yemek zor yeniyor bu günlerde.

DOkusu bu şekilde hocam:

51.jpg

Tam gaming performans ürünü denir mi bilmiyorum ama daha çok kontrol mousepad diyebiliriz.

Baska var miydi hocam?

Yarina kalirsa alacagim.
Bilmiyorum hocam görevli bilgisayardan baktı gitti getirdi(herhangi bir son bir tane falan demedi sorunca direkt var dedi). Websitesinde de stok var gözüküyor.

Teşekkürler. Benim bilek çok değiyor mouse pad'e. Sürtünce yakıyorsa benim için biraz sıkıntı.
Biraz pürüzü hissettiriyor hocam sürtünce yanıyor dediğim özellikle parmakların dış kısmının eklemini gerip sürtünce oluyor avuç içi pek yakmadı hızlı hareketlerde.

Yarina kalirsa gidip almayi dusunuyorum. Ankara icin Online alisveris var mi acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı