Elektronik Glorious XL mouse pad 134,10 ₺

Siparişi vereli 4 gün oldu hala faturalandırılıyor olarak gözüküyor. Benim gibi hala kargoya verilmemiş olan var mı?

İade edeceğim James Donkey vardı benden o bile daha iyi gibime geldi.

Önceden İtopya'dan pahalı RGB'li mouse pad almıştım, yüzeyi benim kullandığım mouse ile sorun çıkardı sürekli atlama yapıyordu, iade etmeye çalıştım fakat hijyenik ürün kategorisine giriyor diye iade almadılar. Güncel durum ne bilmiyorum ama bilginiz olsun hocam.

Siparişi vereli 4 gün oldu hala faturalandırılıyor olarak gözüküyor. Benim gibi hala kargoya verilmemiş olan var mı?

Sisteme girmemişler, bunu yazdığım gün içinde geldi. Mouse pad güzel, dokusu dikişleri falan kaliteli. Ben 5-6 yıldır 20TL'ye satılan Razer mouse pad kullanıyordum belki ona alışık olduğum için bileği yanan arkadaşların durumunu yaşamadım. Kontrol mousepadi sanırsam, kayganlığı iyi, bileğimi yakmıyor. Düşük sens oynayan benim için tek kötü yanı uzunluğunun önceki mousepadime göre 20cm kısa olması. Onun haricinde eski 20TL'lik çakma Razer mousepadime göre masaya daha az tutunuyor. Önceki Razer bir tık daha iyi tutunuyordu. Bu da masada kaymıyor fakat yine de önceki pade göre bir tık daha az tutuyor, tutuş anlamında çakmayı tercih ederim, hem tutuyordu hem de hareket ettirmek istediğimde de kolay hareket ediyordu tam olması gerektiği gibiydi.

QCK heavy XXL var şuan 6 7 yıldır kullanıyorum siparişi verdim ürün elime ulaşınca buraya kıyaslama yazarım.

Yalnız şunu farkettim arkadaşlar iyi bir mousepad almaya kalksanız 1000tlden aşağısına bulmanız zaten zor bu marka genel olarak iyi bir marka çoğu yabancı yayıncılar falan bu markanın klavyelerini falan kullanıyor zaten 134tl+ kargo ücretiyle mousepad bulmanız zaten çok çok zor gerçekten bir dürüm yada bir kahve parası yani memnun kalmazsanız bile bir kahve içememiş olursunuz :)

Ek olarak paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum gördüm ve aldım hemen sayende :)
Mousepad elime ulaştı 3 5 gündür kullanıyorum eski mousepadim çok mu eskimişti yoksa bu mousepad mi iyi çıktı orasını tam çözemedim fakat gayet çerez parasına fiyatına oranla gayet kaliteli bir ürün anlık fiyatıyla bile alınabilir bana göre. Sadece kalın mousepade alışıksanız sevmeyebilirsiniz ürün 2mm kalınlığında

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı