İade edeceğim James Donkey vardı benden o bile daha iyi gibime geldi.
Siparişi vereli 4 gün oldu hala faturalandırılıyor olarak gözüküyor. Benim gibi hala kargoya verilmemiş olan var mı?
Mousepad elime ulaştı 3 5 gündür kullanıyorum eski mousepadim çok mu eskimişti yoksa bu mousepad mi iyi çıktı orasını tam çözemedim fakat gayet çerez parasına fiyatına oranla gayet kaliteli bir ürün anlık fiyatıyla bile alınabilir bana göre. Sadece kalın mousepade alışıksanız sevmeyebilirsiniz ürün 2mm kalınlığındaQCK heavy XXL var şuan 6 7 yıldır kullanıyorum siparişi verdim ürün elime ulaşınca buraya kıyaslama yazarım.
Yalnız şunu farkettim arkadaşlar iyi bir mousepad almaya kalksanız 1000tlden aşağısına bulmanız zaten zor bu marka genel olarak iyi bir marka çoğu yabancı yayıncılar falan bu markanın klavyelerini falan kullanıyor zaten 134tl+ kargo ücretiyle mousepad bulmanız zaten çok çok zor gerçekten bir dürüm yada bir kahve parası yani memnun kalmazsanız bile bir kahve içememiş olursunuz
Ek olarak paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum gördüm ve aldım hemen sayende![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.