Glorius Model O alınır mı?

Hocam görüşünüze ben de katılıyorum fakat şöyle bir durum var. Ben eğer model o Wireless'ten farklı bir model alacaksam Ninjutso Sora alacağım. Aralarından karar verebildiğim model olarak bu var. Ancak alırsam yurt dışından almak zorundayım Türkiye'deki stoklar mayıs sonu yenilencek ve fiyatını şimdiden bilmiyorum. Yurt dışından 2100TL'ye mal oluyor. Buraya kadar sorun yok. Fakat asıl olay benim bunun iade veya değişim işleriyle uğraşmamda. Mesela alsam ve farenin hiçbir sorunu olmasa sıkıntı yok. Ama farenin ergonomisi çok değişik ve hiç öyle bir ergonomide mouse denemedim. Elime uymama ihtimali var + sensör sorunu olabilir. Hatta geçenlerde forumdan biri yaşamıştı sensör problemini. Bu nedenle kararsız kalmıştım model o Wireless'i alma konusunda.
Genelde yurt dışından Türkiye'ye getirilen çoğu mouse iade alınmaz. Bunun yüzünden elinize uyup uymamasına özen göstermek lazım. Türkiye distribütörleri Wraith ve Conncetgame. Bu iki yer pek iade kabul etmiyorlar. Hiç öyle ergonomide mouse denememeniz yüzünden dışarıdan getirilen ürünlerde sorun yaşayabilirsiniz dolayısıyla.

Genelde yurt dışından Türkiye'ye getirilen çoğu mouse iade alınmaz. Bunun yüzünden elinize uyup uymamasına özen göstermek lazım. Türkiye distribütörleri Wraith ve conncetgame. Bu iki yer pek iade kabul etmiyorlar. Hiç öyle ergonomide mouse denememeniz yüzünden dışarıdan getirilen ürünlerde sorun yaşayabilirsiniz dolayısıyla.

Evet çok sıkıntılı bir durum. O riske girmeye değer mi bilmiyorum. Bir yanda Glorius'u almak var. Bir yanda da Ninjutso riskine girmek. Ayrıca sensör açısından da riskli. Ondan dolayı bir karar vermem gerekiyor ikisi arasından.

Evet çok sıkıntılı bir durum. O riske girmeye değer mi bilmiyorum. Bir yanda Glorius'u almak var. Bir yanda da Ninjutso riskine girmek. Ayrıca sensör açısından da riskli. Ondan dolayı bir karar vermem gerekiyor ikisi arasından.
Model O, Sora modelinden daha büyük. Model O elinize büyük geliyor ise, Sora, Lamzu, Pulsar X2 modelleri bir ihtimal elinize uyar.

Model O, sora modelinden daha büyük. Model o elinize büyük geliyor ise, sora, Lamzu, pulsar X2 modelleri bir ihtimal elinize uyar.

Hocam benim korktuğum kısım daha çok tutma şekliyle alakalı. Çünkü mesela ben Glorius'u düzgün bir şekilde tutabiliyorum. Yani benim elime yüksek mouse oturuyor aşağıya resmini bırakırım. Benim asıl korktuğum kısım ise Ninjutso'nun düze yakın olması. Acaba bu konuda sorun yaşar mıyım diye düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• glorus.jpg
    glorus.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 23
  • FeTu1oGVIAEidmg.jpg
    FeTu1oGVIAEidmg.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 29
Hocam benim korktuğum kısım daha çok tutma şekliyle alakalı. Çünkü mesela ben Glorius'u düzgün bir şekilde tutabiliyorum. Yani benim elime yüksek mouse oturuyor aşağıya resmini bırakırım. Benim asıl korktuğum kısım ise Ninjutso'nun düze yakın olması. Acaba bu konuda sorun yaşar mıyım diye düşünüyorum.
Click tuşları biraz aşağıda kalır sadece, onun dışında aldığını düşünürsek sürekli kendine baskı uygularsan bir nevi alışman uzun sürer. Glorious daha çok superlight gibi duruyor. Belki elin tam oturur, denemediğin için pek bir şey diyemiyoruz. Belki istediğinden güzel çıkar, önce bir deneme şansınız olsa güzel olurdu.

Click tuşları biraz aşağıda kalır sadece, onun dışında aldığını düşünürsek sürekli kendine baskı uygularsan bir nevi alışman uzun sürer. Glorious daha çok superlight gibi duruyor. Belki elin tam oturur, denemediğin için pek bir şey diyemiyoruz. Belki istediğinden güzel çıkar, önce bir deneme şansınız olsa güzel olurdu.
Evet keşke öyle olsaydı. Galiba bildiğimden dolayı Glorius'u almak zorundayım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı