Genelde yurt dışından Türkiye'ye getirilen çoğu mouse iade alınmaz. Bunun yüzünden elinize uyup uymamasına özen göstermek lazım. Türkiye distribütörleri Wraith ve Conncetgame. Bu iki yer pek iade kabul etmiyorlar. Hiç öyle ergonomide mouse denememeniz yüzünden dışarıdan getirilen ürünlerde sorun yaşayabilirsiniz dolayısıyla.Hocam görüşünüze ben de katılıyorum fakat şöyle bir durum var. Ben eğer model o Wireless'ten farklı bir model alacaksam Ninjutso Sora alacağım. Aralarından karar verebildiğim model olarak bu var. Ancak alırsam yurt dışından almak zorundayım Türkiye'deki stoklar mayıs sonu yenilencek ve fiyatını şimdiden bilmiyorum. Yurt dışından 2100TL'ye mal oluyor. Buraya kadar sorun yok. Fakat asıl olay benim bunun iade veya değişim işleriyle uğraşmamda. Mesela alsam ve farenin hiçbir sorunu olmasa sıkıntı yok. Ama farenin ergonomisi çok değişik ve hiç öyle bir ergonomide mouse denemedim. Elime uymama ihtimali var + sensör sorunu olabilir. Hatta geçenlerde forumdan biri yaşamıştı sensör problemini. Bu nedenle kararsız kalmıştım model o Wireless'i alma konusunda.