Glorius Model O vs DeathAdder V2 vs PulseFire haste

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Rampage işte hocam :D her neyse üçünden bunu mu öneriyorsunuz şarj durumu vs. nasıl dayanıyor? Malzeme kalitesi ergonomisi nasıl? Claw tutuş şeklim. Şarj sistemi daha önceden wierless kullanmadıgimdan soruyorum. Kablolu olarak da kullaniliyor mu? Kablolu olarak kullanirken şarj oluyor şarj olunca kablosunu mu çıkarıyoruz? Bir de içine çok fazla pislik kaçıyor mu delikli olduğundan? Hocam cok fazla soru sordum kusuruma bakmayın ancak bunu 1 defa alacağımdan ve böyle bir fiyat ödeyeceğimden aldığım sağlam olsun memnun kalayım istiyorum. İyi güner.

Rampage işte hocam :D her neyse üçünden bunu mu öneriyorsunuz şarj durumu vs. nasıl dayanıyor? Malzeme kalitesi ergonomisi nasıl? Claw tutuş şeklim. Şarj sistemi daha önceden wierless kullanmadıgimdan soruyorum. Kablolu olarak da kullaniliyor mu? Kablolu olarak kullanirken şarj oluyor şarj olunca kablosunu mu çıkarıyoruz? Bir de içine çok fazla pislik kaçıyor mu delikli olduğundan? Hocam cok fazla soru sordum kusuruma bakmayın ancak bunu 1 defa alacağımdan ve böyle bir fiyat ödeyeceğimden aldığım sağlam olsun memnun kalayım istiyorum. İyi güner.
Hocam mail'den V2 ve Model O sattığımı söyleyecektim 500 mesaj yaptım konusunu açabildim artık. Model O'nun konusunu 1 saat sonra açabileceğim V2'yi atayım ilgilenirseniz bakarsınız.

hocam Mail'den V2 ve model o sattığımı söyleyecektim 500 mesaj yaptım konusunu açabildim artık. Model O'nun konusunu 1 saat sonra açabileceğim v2'yi atayım ilgilenirseniz bakarsınız.

Hocam ben hangisini alacağıma karar verene kadar satmazsanız düşünebilirim belki ancak bana bel bağlamayın yine siz. Burada farklı modeller öneriyorlar çünkü. Sağ olun ilgilendiğiniz için teşekkutler.

Type-C girişe sahip. Takıyorsunuz ve şarj oluyor. O sırada kullanılabiliyor. Deliksiz kapağı da mevcut. Attığım üç üründe Fury Z ile aynı. Alırken iyi araştırın.

Type-C girişe sahip. Takıyorsunuz ve şarj oluyor. O sırada kullanılabiliyor. Deliksiz kapağı da mevcut. Attığım üç üründe Fury Z ile aynı. Alırken iyi araştırın.

Sağolun hocam bilgi verdiğiniz için. Glarius ve hyper X haste den iyi olduğunu söylüyorsunuz yani. Aralarında zaten pek fiyat farkı yok. O halde onu satın alıyorum. Tekrardan teşekkürler. İyi günler.

Sağolun hocam bilgi verdiğiniz için. Glarius ve hyper X haste den iyi olduğunu söylüyorsunuz yani. Aralarında zaten pek fiyat farkı yok. O halde onu satın alıyorum. Tekrardan teşekkürler. İyi günler.
Glorious Model O Wireless'tan daha iyi. Haste zaten kablolu. Fury Z memnun eder. FuryLevel'in Discord'una gelin derim, bende oradayım. Herhangi bir sorununuzda size yardımcı olur.

Glorious Model O Wireless'tan daha iyi. Haste zaten kablolu. Fury Z memnun eder. Furylevel'in Discord'una gelin derim, bende oradayım. Herhangi bir sorununuzda size yardımcı olur.

Peki hocam son karar Fury Z alıyorum yardımcı oldugunuz icin teşekkürler. Discord'a da geleceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı