Glorius Model O vs DeathAdder V2 vs PulseFire haste

Nedeni nedir hocam.

Mart 1'den beri kullanıyorum. Harika sensörü var ve fareye alışmam tam 2-3 saat sürdü. Aşırı rahat.

19-9 cm elim var ve mükemmel oturuyor.
Kablosu hem uzun hem çok hafif.
Yazılımı oldukça detaylı.
ayrıca içindeki sensör dünyanın 1 numarası.

Üçünün de sensörü üzmez, ben şu an bileklerim ağrıdığı için glorius kullanıyorum gerçekten de memnunum. Biraz kişisel ihtiyaçlara göre alınmalı.

Wierless m kullaniyorsunuz. Bende de biraz problem var bilek konusunda. Ancak glarius için şöyle bir yorum gördüm. Sizde kullandiginiza gore bu tür problemler yaşadıysanız paylaşir misiniz?
"Malzeme kalitesi berbat. Gıcırdama, esneme, çatırdamayla karşılaşmamanıza imkan yok. Performansta sorun yaşatmayabilir ama bu kadar para verip sorunlu bir fare tercih etmenizi önermem."

Sadece üçü arasından değil fiyat bandından en iyisi. Daha yüksek bütçe bandına çıktığınız zaman değişir.
Peki hocam teşekkürler bilgi verdiğiniz için.

Mart 1'den beri kullanıyorum. Harika sensörü var ve fareye alışmam tam 2-3 saat sürdü. Aşırı rahat.

19-9 cm elim var ve mükemmel oturuyor.
Kablosu hem uzun hem çok hafif.
Yazılımı oldukça detaylı.
ayrıca içindeki sensör dünyanın 1 numarası.
Pekâlâ hocam ancak claw için uygun olmadiğini soyluyorlardı ama bilemedim.

Evet kablosuz modelini kullanıyorum. Ben malzeme kalitesi konusunda öyle büyük sorunlarla karşılaşmadım da biraz da kullanıma bağlı.
Peki hocam. Alırsam şarj sıkıntısından çekindiğimden dolayı kablolusunu alırım muhtemelen ancak razeri daha çok öneriyorlar gibi

Arkadaşlar Razer glariustan daha iyi ancak tutuş şekline göre glarius almalısın claw grip için en uygunu o demişti bir arkadaşım. Ne düşünüyorsunuz.

Kablosuzun sensörü daha iyiydi ben incelemelerine bakarken, sarjı konusunda sıkıntı yok neredeyse 3 gün ömrü var. Dediğim gibi kişisel kullanım, üçünün de sensörü üzmez ve aradaki fark yok denecek kadar az zaten, o farkı hisseder misiniz bilmiyorum. Benim bileklerim çok ağrıdığı için hafif bir mouse ihtiyacı hissettim onun için zamanında almıştım, şimdiden hayırlı olsun ne alıyorsanız.

Oyunlarda claw, surf için palm kullanıyorum hocam.

Peki hocam sizde claw kullanıp memnun kaldıysanız benim için bir engel gözükmüyor herhangi. Her haliyle diğerlerinden daha iyi gibi gorunuyor. Ve delikli farenin temizliğide biraz dert diye düsünüyorum.

Kablosuzun sensörü daha iyiydi ben incelemelerine bakarken, sarjı konusunda sıkıntı yok neredeyse 3 gün ömrü var. Dediğim gibi kişisel kullanım, üçünün de sensörü üzmez ve aradaki fark yok denecek kadar az zaten, o farkı hisseder misiniz bilmiyorum. Benim bileklerim çok ağrıdığı için hafif bir mouse ihtiyacı hissettim onun için zamanında almıştım, şimdiden hayırlı olsun ne alıyorsanız.
Pekâlâ anladım. Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim yorumlarınızı dikkate alarak bir seçim yapıp siparişi vereceğim.

Yani burada her iki fareyide kullanan var ve herkes memnun bu durumda tamamen zevk meselesi diye düşünüyorum ve görünüşlerine göre kararımı vereceğim. İkisinin de üzeceğini sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı