Glorius Model O Wireless alınır mı?

Bütçe
1500-2200

eXLie

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ben Minecraft Bedwars tarzı oynuyorum drag Click için araştırıyorum. Şu an Wraith VXE R1 kullanıyorum tutuş tarzıma tam oturuyor. Glorius Model O Wireless buna uygun bir fare midir alınır mı? Drag Click için başka önerileriniz var mıdır? Teşekkürler.

Model o küçük bir model uzun drag yapamazsınız. Şu anda HP Omen Vector kullanıyorum ve gayet memnunum. Ayarlanabilir ağırlığı olduğu için MC oynarken çıkarıyorum hatta kapağını bile takmıyorum. Maksimum 42 CPS gördüm, fakat yan tuşu arızalandı. Bir 6 ay sonra falan yan tuşlardan biri arıza veriyor bunu göz alıyorsanız HP Omen Vector alabilirsiniz.

Merhaba ben Minecraft Bedwars tarzı oynuyorum drag Click için araştırıyorum. Şu an Wraith VXE R1 kullanıyorum tutuş tarzıma tam oturuyor. Glorius Model O Wireless buna uygun bir fare midir alınır mı? Drag Click için başka önerileriniz var mıdır? Teşekkürler.

Gecikmesi 0 ms diyorlar. Kullanan gördüm.

VXE R1 zaten bende var şu an kullanıyorum drag konsuunda başarılı değil 14CPS üstü dragda görmüyor oda takıla takıla drag anca kendim az çok yapabiliyorum telly bridge öğrenmek asıl amacım az çok yapabilsemde yine boşluğa düşüyorum tam bütçeme uygun olursa güzel olur.

Gecikmesi 0 ms diyorlar. Kullanan gördüm.

Kablosuz tercihimdir daha rahat oluyor bu attığınız kablolu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı