VX1 alabilirsin.Yani şimdi tam öneriniz nedir ona göre hareket edeceğim.
VX1 alabilirsin.
Görmemişim pardon.VXE r1'den bahsediyorsan şu an aktif olarak onu kullanıyorum zaten.
Alınmazlar.Görmemişim pardon.
![]()
Lenovo Legion M600s RGB Makrolu Şarjlı Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Legion M600s RGB Makrolu Şarjlı Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion M600s RGB Makrolu Şarjlı Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.026,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.889,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ne alinabilir?Alınmazlar.
Ne alinabilir?
R1 Pro modelini attım hocam.VXE R1 zaten bende var şu an kullanıyorum drag konsuunda başarılı değil 14CPS üstü dragda görmüyor oda takıla takıla drag anca kendim az çok yapabiliyorum telly bridge öğrenmek asıl amacım az çok yapabilsemde yine boşluğa düşüyorum tam bütçeme uygun olursa güzel olur.
Yani şimdi tam öneriniz nedir ona göre hareket edeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.