Glow up geçirmek için ne yapılmalı?

atlarhaindir

Femtopat
Daha fazla  
Kendimi değiştirmeye karar verdim ve sesimi, boyumu ve kendimi değiştirmek istiyorum. Bunun içinde sizden yardım istiyorum. Özellikle sesim için daha düzgün gelmesi için ne yapmalıyım?

Boyunu değiştirmek için dıaşrıdan yapacağın takviyeler çok kısıtlı kalır. Fakat erken yatarak bol proteinli beslenerek vs. belki 1-2 cm fark edebilir. Sesin daha oturmamış olabilir 18 yaşından sonra daha oturaklı çıkacaktır. Asıl glow up hijyen ve giyim tarzıdır bu ikisine dikkat edersen en azından belli bir noktaya gelebilirsin.

Daha çok yolun var dostum, zamana bırak hepsi zamanla oturacak sesin yüzün boyun kilon daha çok gençsin.

Kilo veriyorum zaten. 106'dan başlayıp 96'ya kadar düştüm. Yüzümde öyle çok fazla kilolu yüzü vermiyor ama ben kendimce işte avcı göz, ne bileyim yanak eritme gibi egzersizler yaparak kendimi değiştirmek istiyorum. Ayrıyeten saç tarzını bulmakta zorlanıyorum. Pudra ve krem wax alarak şekillendirme yapmak istiyordum ama saçım kabarık ve çok taramıyorum, bunu da alışkanlık haline getirmeliyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kilo veriyorum zaten. 106'dan başlayıp 96'ya kadar düştüm. Yüzümde öyle çok fazla kilolu yüzü vermiyor ama ben kendimce işte avcı göz, ne bileyim yanak eritme gibi egzersizler yaparak kendimi değiştirmek istiyorum. Ayrıyeten saç tarzını bulmakta zorlanıyorum. Pudra ve krem wax alarak şekillendirme yapmak istiyordum ama saçım kabarık ve çok taramıyorum, bunu da alışkanlık haline getirmeliyim.
Gözünle vs. uğraşma bana kalırsa. Saçını bir nebze ayarlayabilirsin fakat göz,burun,kulak,boy tarzı değiştirmesi imkansıza yakın olan şeylerle kafanı meşgul etme. Bunun yerine değiştirebileceğin özelliklerine odaklan.

Gözünle vs. uğraşma bana kalırsa. Saçını bir nebze ayarlayabilirsin fakat göz, burun, kulak, boy tarzı değiştirmesi imkansıza yakın olan şeylerle kafanı meşgul etme. Bunun yerine değiştirebileceğin özelliklerine odaklan.

Saç için ne önerirsin? Saçımı tarama alışkanlığım yok. Bunu nasıl alışkanlı hale getiririm? Çünkü saçım kabarık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı