Glow

Glow v25.14.1

Hocam bunları programınız kurmadan internet üzerinden powershell komutuyla çalıştırmak mümkün mü. Merak ettiğim için soruyorum gerek lisanslama olsun gerek program kurulumu olsun powershell üzerinden yapılıyor. Sanıyorum bunun için sunucu ve ücret gerekiyor.

Astiva, Glow yazılımını yeni bir güncelleme girdisiyle güncelledi:

v24.19

Not: Glow'u kullanmadan önce mutlaka ZIP'ten çıkarın. Aksi durumda hata alabilirsiniz.
Not: Glow açıldıktan sonra çökme durumu olursa lütfen sistem bilginizle birlikte GitHub üzerinden veya Glow'un yorumlar kısmından bize ulaşınız.

Hata Düzeltmeleri

• Çökme problemlerine neden olabilecek bazı kodlar düzenlendi. Çökme olmaması bekleniyor.
...

Bu güncelleme girdisinin devamını okuyun...

Son düzenleme:
Profili kisitli. Girip bakamiyorum.
Screenshot_20241117_185855.jpg

v24.20

Not: Glow'u kullanmadan önce mutlaka ZIP'ten çıkarın. Aksi durumda hata alabilirsiniz.
Not: 2024 yılının son Glow yamasını yayımlıyoruz. Desteklerinizi esirgemediğiniz için teşekkür eder, 2025 yılının ikinci çeyreğinden itibaren yeni sürümlerle karşınızda olacağımızı duyurmak isterim.

Yenilikler

• Glow'un v24.20 sürümüyle birlikte, artık işletmeler ve kurumsal sistemlerle tam...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dünya küçükmüş, bu yazılımı youtube da yabancılar tanıtmış, nasıl denk geldiysem =)

v24.21

Not: 2024 yılının son Glow yamasını yayımlıyoruz. Desteklerinizi esirgemediğiniz için teşekkür eder, 2025 yılının ikinci çeyreğinden itibaren yeni sürümlerle karşınızda olacağımızı duyurmak isterim.

Yenilikler

• Pil bölümündeki Pil Raporu Oluştur butonu geliştirildi. Artık buton genişliği...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı