H Hasannnk1 Centipat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #11 SıradanBirKullanıc_ı dedi: Ne yazık ki cihaz daha yeni olduğu için General Mobile cihazın kaynak kodlarını yayınlamamış. Genişletmek için tıkla... Hala yok mu? SıradanBirKullanıc_ı dedi: Ne yazık ki cihaz daha yeni olduğu için General Mobile cihazın kaynak kodlarını yayınlamamış Genişletmek için tıkla... Hala yayınlanmadı mı banada lazım
SıradanBirKullanıc_ı dedi: Ne yazık ki cihaz daha yeni olduğu için General Mobile cihazın kaynak kodlarını yayınlamamış. Genişletmek için tıkla... Hala yok mu? SıradanBirKullanıc_ı dedi: Ne yazık ki cihaz daha yeni olduğu için General Mobile cihazın kaynak kodlarını yayınlamamış Genişletmek için tıkla... Hala yayınlanmadı mı banada lazım
SıradanBirKullanıc_ı Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 319 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Mart 2021 #12 Cihazda fastboot modu var mı? Varsa cihazın stock ROM'unu bana sağlayabilirsiniz bir şeyler yapmaya çalışırım. Hasannnk1 dedi: Hala yok mu? Hala yayınlanmadı mı bana da lazım. Genişletmek için tıkla...
Cihazda fastboot modu var mı? Varsa cihazın stock ROM'unu bana sağlayabilirsiniz bir şeyler yapmaya çalışırım. Hasannnk1 dedi: Hala yok mu? Hala yayınlanmadı mı bana da lazım. Genişletmek için tıkla...
H Hasannnk1 Centipat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #13 SıradanBirKullanıc_ı dedi: Cihazda fastboot modu var mı? Varsa cihazın stock ROM'unu bana sağlayabilirsiniz bir şeyler yapmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... Stock rom kodunu mu? SıradanBirKullanıc_ı dedi: Cihazda fastboot modu var mı? Varsa cihazın stock ROM'unu bana sağlayabilirsiniz bir şeyler yapmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... Bişey yapabildiniz mi??
SıradanBirKullanıc_ı dedi: Cihazda fastboot modu var mı? Varsa cihazın stock ROM'unu bana sağlayabilirsiniz bir şeyler yapmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... Stock rom kodunu mu? SıradanBirKullanıc_ı dedi: Cihazda fastboot modu var mı? Varsa cihazın stock ROM'unu bana sağlayabilirsiniz bir şeyler yapmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... Bişey yapabildiniz mi??
SıradanBirKullanıc_ı Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 319 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mart 2021 #14 Hasannnk1 dedi: Stock rom kodunu mu? Bişey yapabildiniz mi?? Genişletmek için tıkla... Hayır android kitchen gibi bir yazılım ile romu telefondan çekip onu drive a atar ve linkini atarsanız bir şeyler yapmaya çalışırım
Hasannnk1 dedi: Stock rom kodunu mu? Bişey yapabildiniz mi?? Genişletmek için tıkla... Hayır android kitchen gibi bir yazılım ile romu telefondan çekip onu drive a atar ve linkini atarsanız bir şeyler yapmaya çalışırım
Wanna53 Centipat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #15 Ne oldu? Son durum ne, atabildiniz mi? ne oldu konu başarın hadi şunu bekliyoruz
H Hasannnk1 Centipat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #16 Wanna53 dedi: Ne oldu? Son durum ne, atabildiniz mi? ne oldu konu başarın hadi şunu bekliyoruz Genişletmek için tıkla... Telefon daha yeni olduğu için biraz beklememiz gerekecek galiba
Wanna53 dedi: Ne oldu? Son durum ne, atabildiniz mi? ne oldu konu başarın hadi şunu bekliyoruz Genişletmek için tıkla... Telefon daha yeni olduğu için biraz beklememiz gerekecek galiba
İ İsim_Bulamadim Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 46 8 Nisan 2021 #17 Şey ben bir tane GM20Pro'nun stock ROM buldum: Google Drive - Virus scan warning. Bakmadım gerçek midir sahte midir diye.
Şey ben bir tane GM20Pro'nun stock ROM buldum: Google Drive - Virus scan warning. Bakmadım gerçek midir sahte midir diye.
SıradanBirKullanıc_ı Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 319 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Nisan 2021 #18 İsim_Bulamadim dedi: Şey ben bir tane GM20Pro'nun stock ROM buldum: Google Drive - Virus scan warning. Bakmadım gerçek midir sahte midir diye. Genişletmek için tıkla... işte bu güzel oldu
İsim_Bulamadim dedi: Şey ben bir tane GM20Pro'nun stock ROM buldum: Google Drive - Virus scan warning. Bakmadım gerçek midir sahte midir diye. Genişletmek için tıkla... işte bu güzel oldu
K kaanches Femtopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #19 Hala bir gelişme yok mu? Yaklaşık bir aydır çıkmasını bekliyorum.
İ İsim_Bulamadim Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 46 23 Nisan 2021 #20 SıradanBirKullanıc_ı dedi: İşte bu güzel oldu. Genişletmek için tıkla... Hâlâ bir gelişme yok mu?