GM 20 Pro root nasıl atılır?

Yazılımı hangi uygulama ile kurdunuz. Spflash tool ile ben de kurmaya çalıştım fakat işlem başlamadan hata verdi. Flashlamak için bir yöntem bulamadım.

SP Flash tool ile kurdum. Telefon tam kapalıyken download tuşuna bas ve ardından telefonu tak oluyor. Yazılımı atıyor ama açmıyor telefonu.
Sorunu çözebildiniz mi acaba?

SP Flash tool ile kurdum. Telefon tam kapalıyken download tuşuna bas ve ardından telefonu tak oluyor. Yazılımı atıyor ama açmıyor telefonu.

Sorunu çözebildiniz mi acaba?
SP Flash'ı çok kullandım. Fakat benim cihazda aynı rom yüklenmeye başlamadı. Spflash tool emmc error gibi bir uyarı veriyor. İşlem başlamıyor. SpFlash doğrulamasını kapatsam flashlayabilir fakat ben güvenli bulmadım o işi. Zaten sizin mesajı görünce paylaşılan o rom'un çalışmadığını anladım. Bu romun aynısının paylaşıldığı bir yerde SpFlash Tool ile flashlamayı önermemişler. EFT Dongle programıyla yapın demişler ki o program da bayağı pahalı birşeymiş.

Şimdi sizin telefonu kurtarabilmeniz için ben cihazımdaki boot.img dosyasını çıkarıp size atabilsem sorun çözülür mü? Root olmadan çıkacağını sanmıyorum ama bir deneyeceğim.

Boot.img dosyasını atabilirseniz çok sevinirim. 5 gündür bootloop'tan çıkmaya çalışıyorum. Ben SP Flash Tool kullandım kullanmaz olaydım.
Cihazınıza root atmaya çalışmayın. Ben de onu denerken gitti zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
SP Flash Tool kullanabiliyorsan hali hazırda, root için yardımcı olabilirim ben. Çok basit işlem aslında.

Bu arada telefonu normale döndürmek istiyorsan sıfırdan firmware flaşlayabilirsin.

SP Flash Tool kullanabiliyorsan hali hazırda, root için yardımcı olabilirim ben. Çok basit işlem aslında.

Bu arada telefonu normale döndürmek istiyorsan sıfırdan firmware flaşlayabilirsin.
Şu an problemimiz elimizde doğru bir firmware bulunmaması. Sizin telefonunuz gm20 pro mu? Root yapabildiniz mi?

Evet GM 20 pro. Hayır Root yapamadım aksine cihaz bottloopa girdi. Red state arızası veriyor.
Biri stock ROM’u atsa güzel olcak. Custom ROM da olur. Biri ROM atsın açayım artık şu lanet telefonu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet GM 20 pro. Hayır Root yapamadım aksine cihaz bottloopa girdi. Red state arızası veriyor.
Biri stock ROM’u atsa güzel olcak. Custom ROM da olur. Biri ROM atsın açayım artık şu lanet telefonu.
@tunahan3001 Ben size sormamıştım. @akincelik10 root için yardımcı olabilirim demiş. Root yapabildiyse elinde stock rom da vardır diye sordum. Kaç gündür General Mobile'a yazıyorum. Güncellemeden sonra telefonda arıza var, bana stock rom atın diyorum ama veremeyiz diyorlar yazılımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…