GM 21 Plus alınır mı?

YusufEnesTSC

Hectopat
Daha fazla  
GM 21 Plus hakkında ne düşünüyorsunuz? Günümüz ekonomisi altında telefona verebileceğim maksimum para 4000 TL. GM 21 Plus yerine 4000 TL civarı bildiğiniz orta derece bir telefon var mı? Fazla oyun oynayan biri değilim. Günlük hayatta kullanma, şarj ve uzun kullanım süresi iyi olan telefonlarda 4000TL bandında iyi telefon var mıdır?

Alabilirsiniz ama GM22 kullanan birisi olarak diyorum 2.el kaliteli telefonlara bakabilirsiniz Note 10s gibi.

Redmi Note 8 rpo ikinci el var fakat 1.5 yıl kullanılmış. Olur mu?

Daha az kullanılmışını bulabilirsen alabilirsin Note 8 Pro cidden güzel arkadaşım kullanıyor çok memnun 1.5 yıl bir tık fazla geldi ama bak bence alabilirsin GM21 Plus'dan iyidir.

Redmi Note 8 rpo ikinci el var fakat 1.5 yıl kullanılmış. Olur mu?

POCO C40 önerir misiniz?

C40 modelini tam bilmiyorum bir araştırayım X3 Pro bulabilirseniz bakın.

Daha az kullanılmışını bulabilirsen alabilirsin Note 8 Pro cidden güzel arkadaşım kullanıyor çok memnun 1.5 yıl bir tık fazla geldi ama bak bence alabilirsin GM21 Plus'dan iyidir.

C40 modelini tam bilmiyorum bir araştırayım X3 Pro bulabilirseniz bakın.

X3 Pro cidden çok iyi bir telefon fakat sanki 4000TL'yi biraz aşmış.

Realme 8'e de bakabilirsiniz hocam tavsiye ederim.

X3 Pro cidden çok iyi bir telefon fakat sanki 4000TL'yi biraz aşmış.

Evet biraz değil bayağı öyle.

POCO C40 benim söylediklerimi alamazsanız o da alternatif olabilir biraz baktım.

Son düzenleme:
İkinci el pek düşünmüyorum. İkinci el telefonlarla kötü anılarım var.

Omix serisi bakabilirsiniz Omix X600 4G RAM'li hali X500 vs siz inceleyin isterseniz bir bende bakayım daha güzel bir şey tavsiye edeyim.

Bunlar hızlı şarjlı.Özellikle seçtim ihtiyacınız olur diye.İsterseniz kaldırın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00