GM 21 Plus alınır mı?

X300 bakabilirsiniz iyice bir bakın benim hoşuma gitti bu fiyat seviyesine.

İlla sıfır alacaksan Omix X300 al en mantıklısı o ama o parayı sırf sıfır diye ona vereceğime ikinci elde S10e, S10 alırdım. S10 çok çok daha iyi, hiçbir türlü karşılaştırılamaz. İnfinix dediğin telefonda rezil bir telefon benim için, para etmez. Dediğim gibi sıfır istiyorsan en iyisi Omix X300 ama onda da memnun kalamazsın kasma, takılma, drop sorunları yaşarsın.

GM 21 Plus hakkında ne düşünüyorsunuz? Günümüz ekonomisi altında telefona verebileceğim maksimum para 4000 TL. GM 21 Plus yerine 4000 TL civarı bildiğiniz orta derece bir telefon var mı? Fazla oyun oynayan biri değilim. Günlük hayatta kullanma, şarj ve uzun kullanım süresi iyi olan telefonlarda 4000TL bandında iyi telefon var mıdır?
Garantisi devam eden 8ay 12ay ikinci el telefonlara bakabilirsin gol yeme riskin azalır garantili cihazlarda.

GM 21 Plus hakkında ne düşünüyorsunuz? Günümüz ekonomisi altında telefona verebileceğim maksimum para 4000 TL. GM 21 Plus yerine 4000 TL civarı bildiğiniz orta derece bir telefon var mı? Fazla oyun oynayan biri değilim. Günlük hayatta kullanma, şarj ve uzun kullanım süresi iyi olan telefonlarda 4000TL bandında iyi telefon var mıdır?

İkinci el S9 bak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı