Yenilenmiş GM 21 Plus telefon alınır mı?

Ekran sağlam bulunursa S8 Plus daha iyi bir seçenek olur sadece gündelik kullanım yapılıyorsa bu cihaz iyi performans sunacaktır 5 yaşında olmasına rağmen.

Ya da Redmi Note 8 bulursanız alabilirsiniz.

GM dışındaki size önerdiğim iki cihaz da fazlasıyla yeterli olur.
Fiyatlar neredeyse 2 katı zaten çok bir şeye ihtiyacımız yok Samsung A6 Plus'tan yeni bir cihaza geçiş yapacak sadece.
2. el olmaz diyorsan önerim yok ancak yenilenmiş cihazların da 2. elden aşağı kalır yanı olduğunu düşünmüyorum. General Mobile'ın bu duruma karşı tutumu nasıl bilmem ancak genel olarak yenilenmiş cihazlar kötü.
Olmaz demiyorum ama düzgün telefon bulmak biraz sıkıntılı gibi geliyor bana çünkü cihaz satın alındıktan sonra arkasında bir şahıs bir firma bulamıyoruz ben sattığımda sağlamdı gibi söylemler duymam muhtemel.
Yenilenmiş cihazdan sıkıntı çeken çok, bana da hiç güven vermiyor. 1 yıl garanti olması avantaj ama ne kadar ilgilenirler orası muamma.
Sizce yolladığım GM 8 telefonu 2445 liraya tamir ettirmeli miyim? En garanti yöntem bu mu olur?

Yenilenmiş cihazdan sıkıntı çeken çok, bana da hiç güven vermiyor. 1 yıl garanti olması avantaj ama ne kadar ilgilenirler orası muamma.
Söz üzerinde 1 yıl garanti. :) Acaba gerçekten böyle General Mobile üzerinde deneyimlemiş birileri var mı? Çok ikilemde kalıyorum.

Arkadaşlar GM 8 bir telefonum vardı ve deniz suyuna maruz kaldığı için servis gönderimi yaptık. 2445 TL fiyat çıkardılar daha sonra müşteri hizmetleri bana ulaşıp yenilenmiş ürünlerimize bakabilirsiniz şeklinde tavsiye verdiler.

Annem için alacağız, genelde Instagram ve alışveriş uygulamalarını kullanır. Kendisinde Samsung A6 Plus var onu tatmin edecek bir cihaz bulabilir miyiz? General Mobile kendi sitesindeki yenilenmiş telefonlar güvenilir durumda mıdır sizce? Aynı fiyat bandında şunu al daha mantıklı olur dediğiniz başka ürünler var mı?

Alınmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00