GM 21 Pro hardbrick oldu

Zaten ben de aynısını yaptım.
Flashlarken download only yazar flashtoolda onu format all+ download yapmayı deneyin. Bu işlem biraz risklidir. Bootloader kilidini kapatır format sonrası.
Bu flashtoolu kullanın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Needrom güzel sitedir.

Son durum ne? Bence sp flash tool ile temiz yazılım kurun.

MTK işlemcili cihazı bilgisizlikten 2 kere "hardbrick" yaptım ikisinde de kurtardım. Mtk işlemcili cihazı çöp etmek çok zor.

Biraz saçmalamışsin.
Çöp etmek zor zaten. Baş ağrıtıcı sadece. SPFlashTool insanı gıcık etmiyormuş gibi davranmana gerek yok.

Kurmaya çalıştım zaten, soft-brick oldu. Fastboot ekranına geçiyor açmaya çalışınca. Preloader seçeneğini kapattım kurarken sırf hard-brick olmasın diye.
Fark etmez. Telefon kapalı olsun ve PC telefonu tanısın gerisi basit. Auth bypass + spflashtool ile halledilir.

Ayrıca bir üst mesajda bahsettiğim şeyi yaptınız mı? Bu kökten yeni yazılım yükler.

Fark etmez. Telefon kapalı olsun ve PC telefonu tanısın gerisi basit. Auth bypass + spflashtool ile halledilir.

Ayrıca bir üst mesajda bahsettiğim şeyi yaptınız mı? Bu kökten yeni yazılım yükler.
General Mobile servisi zaten her şeyinden para almaya çalışıyor, şimdi hard-brick falan olur, riske girmeye değmez. Yarın servise vereceğim. Bir bahane bulup arttırmazlarsa 800 lira ücret ödeyeceğim gibi görünüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı