GM 22 alınır mı?

nnan340

Decapat
Daha fazla  
GM 22 alınır mı? Kardeşim 5'e gidiyor POCO C40 almıştık iade ettik sizce GM22 alınır mı? Ya D'da Omix X400 alınır mı? Omix'e pek güvenemiyorum Tecno spark 8C de var Tecno'ya da güvenemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz hocam. Onun yerine 4-5bin bütçe ile yenilenmiş telefonlar alınabilir.
Sıfır istiyorsanız Huawei Nova Y70 var. Güzel telefon.

Discovery Air, GM5 Plus ve GM9 Pro'yu 2015'ten geçtiğimiz yaza kadar ana telefon olarak kullandım. Haricinde ikinci el hasarlı telefon al yap satı ile uğraştığım için Huawei Sony Samsung gibi farklı cihazları da deneyimledim. 1 defa Discovery Air'a su dökmem kaynaklı Power tuşunda oksitleme oldu, 2 defa da GM5 Plus'da kronik ekran yanması oldu ki General Mobile daha sonra paneli revize ettiği için 2. kez takılan ekrandan sonra cihaz 3 yıl kadar bizde kaldı ve sorunsuzdu. Ben yazılım güncellemesi dışında bir sorun görmedim ancak bu tarz giriş segment cihazlarda yazılım güncellemesi gelse dahi performans sorunu dışında bir işe yaramaz. Ben saf Android kullanması sebebi ile arayüz akıcılığında GM'i hep başarılı bulmuştum. 3 yıl kullandığım GM9 Pro 4 aydır kullandığım S20FE'ye göre daha stabil bir arayüze sahipti. Ancak ben olsam illa GM alacak olsam ya GM9 Pro (AMOLED ekran ve stereo hoparlörü bence en büyük artısı) ya da ikinci el GM 21 Pro bakardım. Bu arada GM al illa mükemmel demiyorum, yine de alternatif yerliler arasında açık ara en iyisi.

Hiçbiri alınmaz. Bütçe nedir?

3.700 POCO C40 aldım iade ettim eski cihazları alamam tecno spark 8C 3.700 sıfır 3.500 teşhir sıfırna da güvenemiyorum çünkü 3 çip seceneği var G37 A22 T610 ama avmdekine CPU-Z yükledim P35 vardı A22 gelirse çok kötü olur bir de 3.750 TL'ye A03 var 9 aylık garantisi devam ediyor oynayacağı en ağır oyun Roblox 1-2 sene gitse iyi olur GM8 kullanıyor şikayetçi değil C40'dan da memnundu ya da GM 23 SE de olabilir.

Anladığım kadarıyla max 4K bir bütçe çıkıyor, benim önerim ikinci elden bir Galaxy S8 olur bu güncel cihazlar yerine çünkü kendi kardeşimin falan o yaşlarından düşünüyorum ama güncel cihazları ve onların pilini düşündüğümde elinden düşürmez bari eski üst segment cihazlar hem daha güçlü stabil olur hemde yüksek pilleri olmadığı için daha az süreler kullanmış olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı