GM 5 Plus Cızırtılı Ses Sorunu

Kiren

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhabalar öncelikle, telefonu Turkcell bayisinden bu hafta aldım.

Sesini test etmedim fakat 3. güne geldiğinde youtube'dan müzik dinlerken sesin çok cızırtılı ve rahatsız edici olduğunu fark ettim. Kulaklık taktığımda da değişen bir durum olmadı. Ürünü servise göndermeyi düşünüyorum. Eğer servise gerek duymayan bir olay ise bilen kişilerden yardım istiyorum.

Bu arada Rap dinlerken böyle bir sorun ile karşılaşmıyorum fakat trap ve dubstep dinlerken çok cızırtılı geliyor. Umarım bilen kişilerden tatmin edici bir cevap gelir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sesini test etmedim fakat 3. güne geldiğinde youtube'dan müzik dinlerken sesin çok cızırtılı ve rahatsız edici olduğunu fark ettim. Kulaklık taktığımda da değişen bir durum olmadı. Ürünü servise göndermeyi düşünüyorum. Eğer servise gerek duymayan bir olay ise bilen kişilerden yardım istiyorum.

Bu arada Rap dinlerken böyle bir sorun ile karşılaşmıyorum fakat trap ve dubstep dinlerken çok cızırtılı geliyor. Umarım bilen kişilerden tatmin edici bir cevap gelir.
Bende GM5 Plus kullanıcısıyım öyle bi sorun ile karşılaşmadım servise verin.

Kulaklıkta da aynı olay oluyorsa ya yazılımsaldır yada ses entegresi bozuktur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı