GM 5 Plus Mobil Hotspot Ping Sorunu

Odysseia

Kilopat
Arkadaşlar telefonum GM 5 Plus yani 4.5G destekli. Ancak hotspota bilgisayardan bağlanıp oyun oynamaya çalıştığımda aşırı ping oluyor bunun bir çözümü var mıdır?

Zaten kablosuz olarak vericilerden geliyor sana internet aranızdaki mesafe büyük ihtimalle fazladır. Telefon hattında geçikme süresinin yüksek olması normaldir.

USB ile hotspot yapabilirsin. Hızı arttırabilir.
Bağladım ancak CS GO da bağlantı alamıyorum. Yani sitelere falan giriyor ama CS de bağlanmıyor. Usb hata ayıklaması kapalı olduğu halde bildirimde açık olduğunu söylüyor bundan kaynaklı bir şey olabilir mi?
Zaten kablosuz olarak vericilerden geliyor sana internet aranızdaki mesafe büyük ihtimalle fazladır. Telefon hattında geçikme süresinin yüksek olması normaldir.
Ama internet hızım gayet iyi 1.5 mb alıyorum saniyede. Gecikme süresi farklı mı işliyor yoksa?

Son düzenleme:
Ama internet hızım gayet iyi 1.5 mb alıyorum saniyede. Gecikme süresi farklı mı işliyor yoksa?
İnternet hızın da etkili ama kaynağa olan uzaklık da önemli.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı