GM 5 Plus vs Samsung J7

Kardeş ne alıyorsan al GM 5 Plus alma telefon 1 dakika oyun oynuyorsun elini yakacak kadar ısınıyor aldıktan 1 hafta sonra 750 TL ye sattım.O kadar sorunu var ki telefonun buraya yazmaya eriniyorum.

GM 5 Plus sorunları:
-Telefonun bildirim ışığı ekrana sızıyordu.
-Şarjdayken adaptörden cızıltı çıkıyordu.
-Şarj ederken veya herhangi bir oyunu oynarken 2 3 dakika içinde kamera kısmından 42 43 dereye kadar ısınıyordu.Oyunun hangi oyun olduğu önemli değil en basit oyunu 10 mb boyutlu oyun bile oynasan 2 3 dakika içinde rahatsız edecek derecede ısınıyor.Aldığım silikon kılıf ısınmadan dolayı jelimsi bir hal aldı.Çok oyun oynayan biri değilim ama telefon en basit oyunlarda bile yanıyor resmen.
-Ahizesinde problem var ses cızıltılı geliyor.
-Pil çok hızlı bitiyor çünkü tüm enerji ısıya dönüşüyor telefonun tuş kilidi açtıktan sonra ısınmaya başlıyor öyle söyleyeyim.

2 kere garantiye(TELPA) gönderdim bildirim ışığının ekrana sızmasını bile tamir etmeden gönderdiler.1000 TL ye almıştım 1 hafta sonra 750 TL ye sattım.Sahibindene bakarsan 1 hafta sonra satanların sayısından durumu anlayabilirsin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı