Merhaba. Sonunda önyükleyici kilidini açtım fakat bu sefer TWRP'yi başlatırken hata alıyorum. TWRP'nin hem yeni hem de eski sürümlerini denedim fakat nafile. Ses arttırma + güç tuşuna bastığım zaman TWRP yerine kendi kurtarma ekranını getiriyor.
Sonra .img uzantılı dosyayı Tiny ADB and Fastboot klasörüne attım ve şu komutu verdim. [CODE lang="bash" title="Komut"]fastboot flash recovery TWRP_3.0.3-0_seedV2.img[/CODE]
Sonra başlatmak için aşağıdaki komutu girdim.
Kod:
fastboot boot TWRP_3.0.3-0_seedV2.img
Ve böylelikle yüklenmiş oldu!
Güzel bir ROM'da buldum. Ohh! Keyfime diyecek yok.
/* * Your warranty is... still valid? * * I am not responsible for bricked devices, dead SD cards, * thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed. Please * do some research if you have any concerns about features...
Telefonu kapatin. Ses açma ve güç yusuna basın logo gelince elinizi güç tuşundan çekin ama ses açmada kalsın. Kurtarma menüsü gelince fotoğraf atar mısınız?
Telefonu kapatin. Ses açma ve güç yusuna basın logo gelince elinizi güç tuşundan çekin ama ses açmada kalsın. Kurtarma menüsü gelince fotoğraf atar mısınız?
Telefonda herhangi bir işlem yapılamıyor. YouTube da bir kaç video izledim, ses tuşlarına basılı tutup reset attırıyorlar ama benim denemelerim hep başarısız oldu. Şarjını bitirip şarja taktım yine komut yok hatasını veriyor. Bir çözümü varmıdır? Telefon akrabamın oldugu için bataryayi sökmedim...
Telefonda herhangi bir işlem yapılamıyor. YouTube da bir kaç video izledim, ses tuşlarına basılı tutup reset attırıyorlar ama benim denemelerim hep başarısız oldu. Şarjını bitirip şarja taktım yine komut yok hatasını veriyor. Bir çözümü varmıdır? Telefon akrabamın oldugu için bataryayi sökmedim...