Merhaba. Sonunda önyükleyici kilidini açtım fakat bu sefer TWRP'yi başlatırken hata alıyorum. TWRP'nin hem yeni hem de eski sürümlerini denedim fakat nafile. Ses arttırma + güç tuşuna bastığım zaman TWRP yerine kendi kurtarma ekranını getiriyor.
Sonra .img uzantılı dosyayı Tiny ADB and Fastboot klasörüne attım ve şu komutu verdim. [CODE lang="bash" title="Komut"]fastboot flash recovery TWRP_3.0.3-0_seedV2.img[/CODE]
Sonra başlatmak için aşağıdaki komutu girdim.
Kod:
fastboot boot TWRP_3.0.3-0_seedV2.img
Ve böylelikle yüklenmiş oldu!
Güzel bir ROM'da buldum. Ohh! Keyfime diyecek yok.
/* * Your warranty is... still valid? * * I am not responsible for bricked devices, dead SD cards, * thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed. Please * do some research if you have any concerns about features...
öncelikle gm5 için twrp indirdiğinden emin ol orda eror vermemesine bakma ben huawei twrp atarken eror vermedi attı diye gözükdü meğer atmamış doğru twrp bulup yapmıstım eğer doğrus twrp bulduğundan eminsen telefon kapalıyken seskısma ses artırma güç düğmesine bas root atıcaksan yada başka bişey sd kart varsa yazılımını ona yedeklemenı tavsıye ederim root atarken yazılımı çökertim kendı telefonumun ve hala doğru yazılımı bulup flashlayamadım p9 lite mini için çok zor iş p9 lite olsa kolay
Sonra .img uzantılı dosyayı Tiny ADB and Fastboot klasörüne attım ve şu komutu verdim. [CODE lang="bash" title="Komut"]fastboot flash recovery TWRP_3.0.3-0_seedV2.img[/CODE]
Sonra başlatmak için aşağıdaki komutu girdim.
Kod:
fastboot boot TWRP_3.0.3-0_seedV2.img
Ve böylelikle yüklenmiş oldu!
Güzel bir ROM'da buldum. Ohh! Keyfime diyecek yok.
/* * Your warranty is... still valid? * * I am not responsible for bricked devices, dead SD cards, * thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed. Please * do some research if you have any concerns about features...