GM 9 Pro Alınır mı?

Bende Discovery'i 3 yıl kullandım 4 5 kez şarj soketi bozuldu 4 kere garanti kapsamında yaptırmıştım. bu tür sorunlar bu cihazda olur mu diye kararsızım biraz.

Sen burdaki bir şey bilip gibi, aslında hiçbir şey bilmeyen kişilere bakma ailemde kullanan var doğru dürüst konuşma bile yapılmıyor, şarjı çabuk bitiyor General Mobile markasından uzak durun.

Ben 3 senedir en sorunlu telefon denilen GM5 Plus d kullanıyorum sadece kılıfına kentkart sıkıştırdığım için manyetik alandan ekranın bazı yerleri algılamaz hale geldi onu da garanti kapsamında değiştirdiler. Hatta kronik sorunlu kulaklık çıkışını ve yumuşayan açma butonunu istemeden bedavaya değiştirdiler. Servisten memnun kaldım yani. Cihazın performansından (yılına ve fiyatına göre tabi ki. 1000 TL'ye almıştım.) ve bataryasından da memununum. GM9 Pro da sertifikalı kamerası, amoled ekranı ve çoğu telefondan yüksek antutu puanıyla (140k) alınabilir bir telefon gibi duruyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı