GM 9 Pro vs GM 20 Pro

BorsaKaplani888

Kilopat
Katılım
13 Mayıs 2016
Mesajlar
3.132
Çözümler
6
Yer
İzmit
Arkadaşlar faturaya ek ödemeli şekilde telefon alacağım ve bu iki telefon arasında kaldım. Daha iyi malzeme kalitesi, kameranın kendini kanıtlamış olması vb. sebeplerden dolayı GM 9 Pro'ya biraz daha yakınım fakat 128 GB hafıza, çerçevesiz ekran gibi özelliklerde beni bir yandan bu karar konusunda caydırmıyor değil. Bu kararsızlık durumunda size ihtiyacım var sizce hangisi telefonu seçmeliyim?
 
Aslında GM 9 Pro yazılım ve hoparlör sorunu dışında taş gibi telefon özellikle o fiyattaki amoled ekranla ama yazılım desteği insani düşündürüyor. Bana göre şuana kadar çıkmış en iyi yerli telefondur GM 9 Pro ama bütçe varken almak mantıklı olmaz, eskiden 1400₺ için en iyi cihazdı ama fiyatlar uçtu.
 
Maalesef bütçem yok Türk Telekom kullanıcısıyım ve ayda 200 - 210 liraya kadar taksit yaptırma imkanım var. Ben yıllardır General Mobile kullanırım ayrıca ailemdeki herkeste aynı markaya sahip telefonlar taşıyor ben bu zamana kadar hiçbir sıkıntısını görmedim artık elimdeki telefon yetmediğinden geçmek istiyorum fakat tek kuşku duyduğum nokta 64 GB hafıza.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı