Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 28 Mayıs 2015 #41 GM bedavaya cihaz verse alınmaz. Şahsi görüşüm budur.
Yaşar Portakal Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 1.543 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 28 Mayıs 2015 #42 Recep Baltaş dedi: GM bedavaya cihaz verse alınmaz. Şahsi görüşüm budur. Genişletmek için tıkla... Bedava verseler ben alırım. Satar daha iyisini alırım.
Recep Baltaş dedi: GM bedavaya cihaz verse alınmaz. Şahsi görüşüm budur. Genişletmek için tıkla... Bedava verseler ben alırım. Satar daha iyisini alırım.
Mertcan Başkurt14 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2015 Mesajlar 66 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2015 #43 Ben daha yeni GMD kullanacağım için daha hiç bir özelliğine bakmadım ona göre inceleyip öneride bulunacağım
Ben daha yeni GMD kullanacağım için daha hiç bir özelliğine bakmadım ona göre inceleyip öneride bulunacağım
dosh Megapat Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 279 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2015 #44 699 Tl lik bütçeye göre, alınacak telefon bence . ( general mobile kullanıcısıyım ) şu ana kadar bir kere servise giitim. Oradada beklerken çay ikramları oldu, 1 saatte telefonumu yapıp, bana verdiler. GMD ve TELPA çok ilerledi bence.
699 Tl lik bütçeye göre, alınacak telefon bence . ( general mobile kullanıcısıyım ) şu ana kadar bir kere servise giitim. Oradada beklerken çay ikramları oldu, 1 saatte telefonumu yapıp, bana verdiler. GMD ve TELPA çok ilerledi bence.