GM Android One alınır mı ?

General Mobile One yerine Asus Zenfone5 öneriyorsunuz. Lakin daha güncellemeyi bile almamış. Mayıs ortası alacak demişlerdi ve sonra ertelediler. Daha 5.0.2 alacakta 5.1.1 olacak, olacağı da meçhul. GM One 5.1.1 çıkışlı ve 2 sene daha en hızlı güncellemeyi alacak telefonlardan biri. Bence alınabilir bir telefon Zenfone5 de ön kamera vasat en azından GM One de güzel selfie çeken bir kamerada var. Zenfone5 de batarya su gibi giderken. GM One de sık kullanımda 1 günü rahatlıkla çıkarabildiği görülüyor. Burada amacım GM fanboyluğu kesinlikle değildir. Lafı uzatmadan hepimiz birlikte bekleyip neyin ne olduğunu ve en doğru kararı bekliyeceğiz.

Ee yani güncelleme alması neyi değiştirecek? Her güncelleme alan telefonu iyi olarak değerlendirmekten vazgeçin. İsterlerse 5 yıl güncelleme sözü versinler, kullanıcı dönüşü olmadan almam, aldırtmam.

Merhaba arkadaşlar. Bu konuya yaptığım bir yorumda cihazı alıp incelemeyi burada paylaşacağımı söylemiştim.
Cihazı aldım, kutu açılış videosu yaptım amatörce olsa da. Technopat Sosyal (Kullanıcı İncelemeleri) kısmında paylaştım.
İlgili konunun altına cihazla ilgili merak ettiklerinizi, görmek istediğiniz test, oyun performansı sonuçlarını ve diğer her türlü görüşünüzü yazarsanız yapacağım detaylı inceleme videosunda yer verip, burada tekrar paylaşacağım.

Söylenecek bir şey yok.

GMDOneKabusu.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı