GM Android One alınır mı ?

Merakla bekliyorum, umarım yanılan ben olurum.
Kısaca bahsetmek gerekirse, GMD Elite telefonumun kasası yamuldu, yazılım atıp geri gönderdiler.
GMD1 cihazım 3 kere ölü piksel ve ekranın kendi kendine dokunması sorunuyla servise gitti. Yarın yine gidecek, yine dokunuyor.
Dostum bende aynı sorunu yaşadım GMD cihazımda ekran kendi kendine dokunuyordu. Servise 3 kere gitti ve her defasında yazılım atıp geri gönderdiler. Bu duruma çok sinirlenip telefon en son geldiğinde paramparça edip çöpe attım gerçekten rezalet bir firma. Kesinlikle uzak durulması gereken bir firma. Umarım beni şaşırtır ama bu saatten sonra ne kendim alıcam ne de aldıracağım.

Asus'un o dış görünümü berbat olan Zenfone serisinden bence iyidir. Şahsen etrafımda bir çok GM kullanan insan var (öğrenci,akraba vs.) hiç memnun olmayanı görmedim. Biraz şans işi heralde şarj soketi sorunu falan bende bir çok yerde okudum ama çevrem yaşayan tanıdığım olmadı. Bence o fiyata alınabilir güzel bir telefon olmuş.

Hocam sanırım GMD ile yaşadığınız sıkıntıdan dolayı olsa gerek profilinize baktığımda hemen her konuda karalamada bulunduğunuzu görüyorum. Tam olarak ne yaşadınız bilmiyorum fakat ben yaşanan olayı firmanın tamamına mal etmenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Ürün hakkında ise; İlgimi çekti bir şansı hak ediyor bence. 22-23'ü gibi alacağım. Burada deneyimlerimi paylaşırım. Saygılar.
Şimdiden hayırlı olsun. Bence güzel cihaza benziyor.

Şöyle bi'şey varki gm elite 3gb ram'e sahip fakat gel gör ki kalite denen şey sıfır. Dışardan "aaa! 3gb ram varmış. aaa! 16mp kamera var mükemmel, dört çekirdekli ..."
Diye konuşanlardan dolayı büyüdü bu illet.
Piyasanın alt kesim parçalarından üretiliyor.
Garantisine gelince var ama sözde.
Garantiden gelen cevap "Kullanıcıdan kaynaklı hatalara saptanmıştır."diyerek yollarlar.

Bence alınabilir dostum. GM en büyük sorunu yazılımdı bunuda Google ile aşmışlar. Bu arada kamera lensleri ise Samsung ile anlaşmaları var.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı