GM Discovery Dokunmatik Sorunu

Yan derken şimdi dikey iken telefon çalışmayan bölgeyi yatay çevirip bı oyunda deniceksin.
Tamam işte onu diyorum bende. Yatay olduğu zaman bir sıkıntı yok.
Ekranı yan çevirince o dediğin harflerin yeri değişiyor da ondan basıyor zaten. Dokunmatiğin o kısımları bozulmuş yazılımla çözemezsin.
Dokunmatiğin o kısımları bozuk olsa yatay şekle getirdiğim zaman da basmaz o kısım. Basıyor ama işte sorun orda :)

İlginç yeni klavye indirip dene.
Klavye verilerini temizlemeyi deneyip, yeni klavye uygulaması indireyim bi. Şimdi aklıma geldi :D

Onun dışında bir de yukarıda ki bildirim çubuğu var ya hani o ana ekran haricinde inmiyor. Mesela menüye girdiğimiz zaman aşağı inmiyor o. Saçmaladı iyice telefon :D

Şöyle söylemişsin:
Dikey pozisyonda "s,e,z" harflerine basmazken yatay pozisyonda aynı harflere basıyor.

Telefonu çevirince o harfler orada olmuyor ondan basabiliyorsun. Daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum.

Ama yatay kısımda o harflerin olduğu kısıma normal bir şekilde basılabiliyor. Ondan bahsediyorum. Anlaşamıyoruz :(

Şöyle söylemişsin:
Dikey pozisyonda "s,e,z" harflerine basmazken yatay pozisyonda aynı harflere basıyor.

Telefonu çevirince o harfler orada olmuyor ondan basabiliyorsun. Daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum.
Şöyle söylüyor dikey basamiyorum ama yatay olunca telefon dikeyde çalışmayan bölge çalışıyor diyor bence bı bug bu.

Ama yatay kısımda o harflerin olduğu kısıma normal bir şekilde basılabiliyor. Ondan bahsediyorum. Anlaşamıyoruz :(

Yatayda o bölgenin çalıştığını nasıl anlıyorsun peki? Yatayda bastığın yerdeki tuş büyükse bozuk alanın etrafına basınca da çalışabilir, sen de sorun yok zannedebilirsin. Marketten touchscreen test yazıp bi yazılım indir, ekranın her yerine parmağını gezdir, o alanı çizemediğini göreceksin.

Yatayda o bölgenin çalıştığını nasıl anlıyorsun peki? Yatayda bastığın yerdeki tuş büyükse bozuk alanın etrafına basınca da çalışabilir, sen de sorun yok zannedebilirsin. Marketten touchscreen test yazıp bi yazılım indir, ekranın her yerine parmağını gezdir, o alanı çizemediğini göreceksin.
Bunu da deneyelim.

Şöyle söylüyor dikey basamiyorum ama yatay olunca telefon dikeyde çalışmayan bölge çalışıyor diyor bence bı bug bu.
Aha bug buldum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı