GM E-tab 10 Şarj Sorunu

sin_mascara

Hectopat
Yer
Gebze
Daha fazla  
Arkadaşlar GM E-tab10 tabletim var. Kendisi bu aralar çok canımı sıkmaya başladı. İki sorunu var.

Biri: Şarjı geceden %100 dolduruyorum, sabah oynamaya başlıyorum, 5 dk geçiyor ve tablet kendi kendine kapanıyor. Kendi kendine kapanırsa düğmeden açılmıyor, şarja takıp açıyorum. Açtığımda ise şarj %1 gösteriyor ve tablet bunu günde 10 kere filan tekrarlıyor. Bunun sebebi nedir, çözümü var mıdır?

İkincisi: Tablet şarjda kullanımdayken, ekran kapanıyor ve bunu 20 belki hatta 30 kez filan yapıyor. Ve sürkli şarj kablosunu elimle oynatmak ve ekranı düğmeden açmak zorunda kalıyorum. Bunun da sebebi nedir ve çözümü varmıdır?

Not: Batarya 3000 mAh.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çevrede bildiğim kadarıyla GM yetkili servisi yok. Ayrıca ben de sorunun pilin ömrünü tamamlamasından kaynaklandığını düşünüyorum.

Bize de geçen sene e-tab 4 dağıtmışlardı. Ağustos ayında şarj soketi bozuldu. Okullar açılınca ilgili hocaya verdim, 3 hafta içinde tablet onarılmış şekilde geri geldi. 3 ay sonra tekrar bozuldu. Şu an tablet şarj olmuyor. Okulda tablet kullanmadığımız için ihtiyacım da olmuyor. O yüzden yekrar götürüp vermeye üşeniyorum. Öyle duruyor tablet.

Buna karşın hala GM'ın arkasında duranlar var ya pes diyorum. GM'ın yaptığı en iyi iş arıza yapmak.
Doğru söylüyorsun. 1 senedir tableti sorunsuz kullandım bana kalsa almam ama okul madem bedava veriyor... Elimdeki tek cihaz bu ve 7 senelik emektar bilgisayarım. Şuan yenisini alamayacağım için bi hal çaresine bakacağım. Teknik servise güvenemiyorum ama vereceğim mecbur yoksa internetle ilişkim kesilir. :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı