GM E-tab 5 sistem ve recovery yedeği

@Silinen üye hocam gmail'den ulaşmaya çalıştım da size bir bakar mısınız gmail'e?
Özet geçeyim yedeği size zahmet olmazsa farklı bir yere yükleyebilme gibi bir şansınız var mı yandex ya da google drive gibi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazdığınız ROOT atma makalesini okudum. Bu işlemleri yaptıktan sonra unroot yapabilir miyim ? Eğer yapılıyorsa ilk aldığım haline döner mi ? Yani Kurumsal Cihaz Yöneticisi falan geri gelir mi ?

MT8392 kullanan cihazların romlarına baktim ve MT6592 scatter dosyaları kullanılıyor flaslanırken. Aynı scatterı kullanarak TWRP'yi flashlamaya çalıştım ama hata verdi.Hatayı internette araştırdım ve anladığım kadarıyla komple formatlayip öyle yapmamiz gerekiyor.Ama elimde ROM dosyası olmadığı için bunu yapamiyorum.Eğer şu an MTK droid tools ile backup alabiliyorsan alabilir misin ? MTK scatter istediğinde de MT6592 kullanırsın.

TWRP'yi "Easy Magic TWRP installer for MTK" ile kuracağız. Tabii cihazı Rootladıktan sonra Mobiegenie'a bağlayarak. @_Muhammed_
Kardeşim selamun aleyküm, ben android, windows, sistem, yazılım geliştiricisiyim. Elimde octa-core scatter var ve sp flash tools ile twrp kurmayı başardım. Lakin bir ekip gibi bir şey olmalı ki düzenleyebilelim. Com portlarına göre çalıştığı için biraz ayarlamak şart. Cevap bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı