GM20 "boot.img" nereden bulunur?

Yukarıda video verdim "SP Flash Tool ROM yükleme" adında.

Pardon hocam görmemişim. Ama en son deneğimde. Şöyle diyordu: ERROR: STATUS_BROM_CMD_FAIL (0xC0060005)

Yukarıda video verdim "SP Flash Tool ROM yükleme" adında.

Hocam download XML ne seçeceğim benim stock ROM'un içinde XML uzantılı bir şey yok

Pardon hocam görmemişim. Ama en son deneğimde. Şöyle diyordu: Error: Status_brom_cmd_faıl (0xc0060005)

Hocam download XML ne seçeceğim benim stock ROM'un içinde XML uzantılı bir şey yok.

.Auth dosyasıda yok ROM'un içinde olması gerekmiyordu muydu hocam.

Farklı bir sürüm (SP Flash Tool v5.2216) indirdim hocam scatter dosyasını seçtiğimde bu hatayı verdi.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (8).png
    Ekran Görüntüsü (8).png
    207,2 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Pardon hocam görmemişim. Ama en son deneğimde. Şöyle diyordu: ERROR: STATUS_BROM_CMD_FAIL (0xc0060005)

Hocam download XML ne seçeceğim benim stock ROM'un içinde XML uzantılı bir şey yok

.Auth dosyasıda yok ROM'un içinde olması gerekmiyordu muydu hocam.

Farklı bir sürüm (SP Flash Tool v5.2216) indirdim hocam scatter dosyasını seçtiğimde bu hatayı verdi.

Bypass deneyin. Bu arada Fastboot'a aldınız değil mi?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (8).png
    Ekran Görüntüsü (8).png
    207,2 KB · Görüntüleme: 37

Hocam araştırdım benim telefonda Secure Boot var bu boundary checki hatasını kapatıp manuel olarak seçtim aşağıdan yukarıya en son preloader seçili oldu şimdi de status_sec_auth dedi anlamı ise Secure Boot varmış use Custom auth file for the model diyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (9).png
    Ekran Görüntüsü (9).png
    120,5 KB · Görüntüleme: 46
Hocam araştırdım benim telefonda Secure Boot var bu boundary checki hatasını kapatıp manuel olarak seçtim aşağıdan yukarıya en son preloader seçili oldu şimdi de status_sec_auth dedi anlamı ise Secure Boot varmış use Custom auth file for the model diyor.

Hocam cihaz hakkındayı atın.

Hocam ben bu telefonun NVRAM yedeğini falan almadan sağlıksız bir stock ROM attım şu an anabant sürümü IMEI numarası falan yok stock ROM atacağım ondan sonra IMEI yazacağım IMEI null diyor.

O zaman herhalde Bootloader kilidi açık. Stock ROM atmanıza gerek yok. Root atacaksınız sonra bilgisayardan IMEI yazacaksınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı