GM5 Plus Batarya Sorunu

Onur_Doğan19

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, 2016 Eylül ayında kardeşime ve bana 2 adet GM5 Plus almıştık. Bundan 1 ay önce kardeşimin bataryası bozulmuştu. Kendini birden boşaltıyordu, yeni batarya aldı. Orijinal değildi batarya, o bataryayı takıp kullanmaya başladığında telefon mavi ekran hatası verdi. Anakart yanmış dediler. Sorum şu; şimdi aynı olay benim başıma da geldi. O batarya hala bizde duruyor. Telefonun anakartının yanmasını sizce bataryaya bağlı mı olmuştur? O bataryayı ben de taksam benim telefonunda anakartını yakar mı, yoksa onun farklı bir durumdan dolayı mı anakart yanmıştır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhalde orijinal olmadığından bataryayı tanımamıştır ve genel olarak kullanmamıştır.
Sadece mavi ekran veriyorsa ekran açılıyorsa.
Anakart yanmamıştır belki de para koparmaya çalışıyorlardır.
Bu orijinal alabilirsiniz.
Sakın o bataryayı takmayın onda şişme veya petrol kokusu yanık kokusu vb. varsa anakartın gerçekten yandığını doğrularsın bende GM5 Plus kullanıyorum ama pek memnun değilim mecburum işimi görüyor ama oyun vb. oynuyorum :) :D

Arkadaşlar merhaba, 2016 Eylül ayında kardeşime ve bana 2 adet GM5 Plus almıştık. Bundan 1 ay önce kardeşimin bataryası bozulmuştu. Kendini birden boşaltıyordu, yeni batarya aldı. Orijinal değildi batarya, o bataryayı takıp kullanmaya başladığında telefon mavi ekran hatası verdi. Anakart yanmış dediler. Sorum şu; şimdi aynı olay benim başıma da geldi. O batarya hala bizde duruyor. Telefonun anakartının yanmasını sizce bataryaya bağlı mı olmuştur? O bataryayı ben de taksam benim telefonunda anakartını yakar mı, yoksa onun farklı bir durumdan dolayı mı anakart yanmıştır?

Bir GM5 Plus D kullanıcısı olarak hocam, orjinal bataryadan ya da Deji'nin bataryalarından pek şaşmayın çünkü ne kadar yan sanayi mal alırsanız alın 1-2 hafta sonra ya da bilemediniz 1 ay sonra telefon eski performansına geri dönüyor. Ve zaten telefon artık iyice eskidi imkanınız varsa değiştirin ama kullanmaya devam etmek zorundaysanız ROM değişebilirsiniz. Zira ROM batarya performansını çok etkiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı