GM9 Pro alınır mı?

Redmi Note 7 şimdi 2300 lira civarlarında hocam :(.

Tabi 2000 üstü ise şu an alınmaz ben çıktığı dönemlerde aldıydım doğal olarak yüksekti 5 ay öncesine kadar 1500'e gördüydüm üzüldüydümde açıkcası ama bu kadar değişiyorsa fiyatlar net konuşmak doğru olmaz.

Ben Redmi Note 7 ile memnuniyetimi belirtmiştim aynı şekilde yeni Redmi Note modelleri de çokça beyeniliyor Xiaomi Türkiye garantili Redmi Note modellerini öneririm bütcenize uyanı illaki çıkacaktır ben zamanında 2000TL'ye almıştım şu an 1500'lerde olması lazım benimki de Xiaomi Türkiye garantili.

"Beyeniliyor" değil "Beğeniliyor".

Redmi serisini önermiyorum. Ekranları çoğunlukla Tianma panel olduğundan ghosting ve kara delik yapıyor.

Konu sahibinin bütçesini aşmakta Redmi Note 7 zaten.

Kısaca temizleyelim konu sahibi için. Honor 8X veya Galaxy M20 alabilirsiniz.

"Beyeniliyor" değil "beğeniliyor".
Redmi serisini önermiyorum. Ekranları çoğunlukla tianma panel olduğundan ghosting ve kara delik yapıyor.
Konu sahibinin bütçesini aşmakta Redmi Note 7 zaten.

Yaptığım hataya bak :D
Mod'lar görmeden düzelteyim uyarı için teşekkürler :)

Arkadaşım için telefon bakıyoruz. Bütçesi maksimum 2100 lira. Telefonun uzun ömürlü olması ve bataryasının sağlam olması önemli. Bu fiyata GM9 Pro'yu iyi gördüm. Sizce alınır mı, başka önerileriniz var mıdır?

Bence 2000 TL'ye realme 5I almalı pilide 5000 mAh.
Epey üzerinden mi 8 SE'nin özelliklerine bak aşık olursun. 1 yıldır kullanıyorum nokta sıkıntı olmadı çok iyi telefon.

Pili 3000 mAh adam pili iyi olsun demiş? Hemde garantisiz bence alınmaz realme 5I öneriririm. 5000 mAh pili var snapdrogan 665 işlemciside üzmeyecektir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00