GM9 vs Xiaomi Redmi Note 8

Bu tianma panel ne oluyor pek bir bilgim yok.

Bildiğin telefon ekranı, tianma paneller genelde sıkıntı çıkarıyor bende olduğu gibi bende Redmi Note 8 kullanıyorum tianma panel yaklaşık 1 aydır hayalet ekran sıkıntısı çekiyorum. tabi bundan korunmak için seçenekler var ama kesin değil çok fazla ısınmasını engellemek, çok fazla parlaklık açmamk gibi ama dediğim gibi kesin değil.

Bildiğin telefon ekranı, tianma paneller genelde sıkıntı çıkarıyor bende olduğu gibi bende Redmi Note 8 kullanıyorum tianma panel yaklaşık 1 aydır hayalet ekran sıkıntısı çekiyorum. Tabii bundan korunmak için seçenekler var ama kesin değil çok fazla ısınmasını engellemek, çok fazla parlaklık açmamk gibi ama dediğim gibi kesin değil.

Alırken nasıl anlayacağız farkını, satıcılar bilgili mi acaba bu konuda? Yakın zamanda ablam için düşünüyorum da ondan sordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alırken nasıl anlayacağız farkını, satıcılar bilgili mi acaba bu konuda? Yakın zamanda ablam için düşünüyorum da ondan sordum?

Telefonun ayarlar bölümünden telefon hakkındaya tıklayıp çekirdek sürümüne 4 defa tıklayıp software versiyon sekmesine tıklayacaksın ardından LCM infermation bölümünde panel yazıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı