Çözüldü Gmail Google "Bu hesabın size ait olduğunu doğrulayamadı" hatası

• Konuyu başlatan Dreax
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 36.690
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dreax

Hectopat
Daha fazla  
Az önce telefonumda Gmail hesabımdan çıkış yaptım ve tekrardan girmek için hesabımın şifresini ve mailini girdim. Daha sonra "Google bu hesabın size ait olduğunu doğrulayamadı" hatasını aldım. Yaklaşık 3 saattir erişim sağlamaya çalışıyorum. Mail bilgisayarımda kayıtlı fakat oradan da asla sorunumu çözemedim. 3 saattir girmediğim delik kalmadı, asla giriş yapamıyorum. Oyun hesabımın oldugu mail, n'olursunuz.

Ekleme: Hiçbir cihazdan giriş yapılmıyor. 20 tane telefondan denedim yine de aynı hatayı alıyorum, hesabı kurtara basıyorum yine aynı sayfaya atıyor. Hesaba tek erişimim bilgisayarım. Başka hiçbir cihazda giriş yapamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bilgisayarınızdan 2 aşamalı doğrulamayı açın. Ardından telefonunuzdan tekrar giriş yapmaya çalışın.
2 gun önce girdiğim Google hesabıma giremiyorum. Şifre ve kurtarma hesabını bildiğim halde Google bu hesabın size ait olduğunu doğrulayamadı diyor. Kaç defa kurtarma e postaya kod gönderdim girdim yine aynı hatayı verdi yardımcı olun lütfen borsa işlemlerin hep bu mail üzerinde nasıl çözebiliriz?

Nasıl yaptınız, aynı durumu yaşıyorum şu an.
2 aşamalı doğruluma açık mı? Açık ise kapatıp tekrar açmayı deneyin.

telefon doğrulama yok ama kurtarma e posta var ve oraya kod gönderdiğimde gidiyor fakat kodu girdiğim zaman yine aynı sorunla karşılaşıyorum tüm borsa işlermlerim orda bulamazssam perişan olurum yardım edin lütfen

2 gun önce girdiğim Google hesabıma giremiyorum. Şifre ve kurtarma hesabını bildiğim halde Google bu hesabın size ait olduğunu doğrulayamadı diyor. Kaç defa kurtarma e postaya kod gönderdim girdim yine aynı hatayı verdi yardımcı olun lütfen borsa işlemlerin hep bu mail üzerinde nasıl çözebiliriz?

Nasıl yaptınız, aynı durumu yaşıyorum şu an.
Eğer maile herangi bi yerden erişimin varsa iki aşamalı doğrulamayı güvenlik kısmından aç daha sonra tekrar giriş yapmayı dene. Eğer hiç bir yerden erişimin yoksa, bu mailine bi daha erişemeyeceğin anlamına geliyor. Belki zamanla kendiliğinden açılabilir (2-12 ay)

Bende aynı sorunu yaşıyorum. 2-3 ay çok rahat oldu, yeni mail falan açtım ama eskisindeki bazı hesaplar hala duruyor.

Telefon numarasını galiba yeni hesaba eklerken çıkardım ondan. Sonra galiba kullanılmayan PC'de hesabın açık olması gerek, tabii onda da büyük ihtimalle "güvenliğinizi sağlamak için oturumunuz kapatıldı" der.

Sizce o bilgisayardan hesaba erişim sağlayabilir miyim? 2 aşamalı doğrulama ve telefon numarası yok, ama o mailin çok kullanıldığı bir bilgisayar var.

@armas

Bende aynı sorunu yaşıyorum. 2-3 ay çok rahat oldu, yeni mail falan açtım ama eskisindeki bazı hesaplar hala duruyor.

Telefon numarasını galiba yeni hesaba eklerken çıkardım ondan. Sonra galiba kullanılmayan PC'de hesabın açık olması gerek, tabii onda da büyük ihtimalle "güvenliğinizi sağlamak için oturumunuz kapatıldı" der.

Sizce o bilgisayardan hesaba erişim sağlayabilir miyim? 2 aşamalı doğrulama ve telefon numarası yok, ama o mailin çok kullanıldığı bir bilgisayar var.

@armas
Eski hesabın şifresini değiştirmediyseniz, bir de oturum açık kaldıysa hesaptan atmamış olabilir. Kontrol ettiniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı