Çözüldü Gmail hesabım çalındı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Taner A

Decapat
İki gün önce bilgisayarıma virüs girdi ve format atmak zorunda kaldım şu an bir sıkıntım yoktu ama Gmail hesabım çalınmış yeni kurtarma numarası eklenmiş tüm cihazlardan da beni atmış bende hemen numarayı düzelttim kurtarma e postası ekledim başka yapmam gereken bir şey var mı?

Çözüm
Hesabınızdaki şeyleri başka hesabı aktaramıyor musunuz bu tarz bir şeyin olması lazım.

Bilemiyorum.

Ben format attığım için bilgisayarım temizdir diye düşünmüştüm ama Malwarebytes ile tarattım 5 tane virüs buldu ve sildim Gmail'e giren olmuyor artık.

Şifreyi değiştirin hocam çok önemli bir Gmail değil ise hesabı kökten silip yenisini açın derim.

2FA ekleyin. Ekledikten sonra kolay kolay başınıza bir iş gelmeyecektir. Ben de aynı şeyi üst üste birkaç sefer yaşayınca tüm hesaplarımın şifresini çok güçlü ve hepsine özel mantığı olan bir şifreyle değiştirdim ve hepsine 2FA ekledim. Tavsiye ederim.

Tüm cıhazlardanda oturumu kapatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…