Gmail hesabım güvenlik nedeniyle kapatılmış

195353

Kilopat
Şüpheli etkinlik algılandı. Bu da cihazda kötü amaçlı yazılım olabileceğini gösteriyor. Kötü amaçlı yazılımlar, şifreniz gibi kişisel hesap bilgilerinize erişmek için kullanılabilir.
Kötü amaçlı yazılımı kaldırma adımları

1. Tercih ettiğiniz antivirüs yazılımıyla cihazda kötü amaçlı yazılım taraması yapın
  2. Kötü amaçlı yazılımları kaldırmak için önerileri uygulayın
  3. Antivirüs taraması yapmadan bu cihazda tekrar oturum açmayın.
Böyle bir uyarı var , hesap çalınmış olabilir mi, bunu anlamanın yolu varmıdır? hesaba giriş yapamıyorum çünkü kurtarma e-postasının şifresini bilmiyorum yada yanlış hatırlıyorum. uzun süredir kullandığım bir hesap genelde alışveriş sitelerine ,oyun vs sitelere üyelik için kullandığım bir hesap tabi adresim telefon numaram vs alış veriş sitelerinde var. çok ciddi işler banka , resmi işler için kullandığım bir hesap değil. hesabı geri almam esasen çok sıkıntı değil , adres ve telefonumun başkasının eline geçmesi sıkıntı tabi.

Şüpheli etkinlik algılandı. Bu da cihazda kötü amaçlı yazılım olabileceğini gösteriyor. Kötü amaçlı yazılımlar, şifreniz gibi kişisel hesap bilgilerinize erişmek için kullanılabilir.
Kötü amaçlı yazılımı kaldırma adımları

1. Tercih ettiğiniz antivirüs yazılımıyla cihazda kötü amaçlı yazılım taraması yapın
  2. Kötü amaçlı yazılımları kaldırmak için önerileri uygulayın
  3. Antivirüs taraması yapmadan bu cihazda tekrar oturum açmayın.
Böyle bir uyarı var , hesap çalınmış olabilir mi, bunu anlamanın yolu varmıdır? hesaba giriş yapamıyorum çünkü kurtarma e-postasının şifresini bilmiyorum yada yanlış hatırlıyorum. uzun süredir kullandığım bir hesap genelde alışveriş sitelerine ,oyun vs sitelere üyelik için kullandığım bir hesap tabi adresim telefon numaram vs alış veriş sitelerinde var. çok ciddi işler banka , resmi işler için kullandığım bir hesap değil. hesabı geri almam esasen çok sıkıntı değil , adres ve telefonumun başkasının eline geçmesi sıkıntı tabi.
Bu hata nerede çıkıyor? Hangi sitede? Kişisel bilgilerinizi gizleyip bir ekran görüntüsü yollar mısınız ?
Hatanın gösterildiği yerde yardım vb bir link var mıdır ?

Bu hata nerede çıkıyor? Hangi sitede? Kişisel bilgilerinizi gizleyip bir ekran görüntüsü yollar mısınız ?
Hatanın gösterildiği yerde yardım vb bir link var mıdır ?
Aslında ekran görüntüsüne gerek yok gibi, gmail oturumu kapatmış ve doğru olan şifreyi kabul etmiyor, kimlik doğrulama istiyor bunu kurtarma e postasına kod göndererek yapıyor . (kurtarma e postası değişmemiş görünüyor) kurtarma e postasına ulaşamadığım için hesabı kurtaramıyorum. güvenlik nedeniyle oturumu gmail kapatınca doğru şifreyide kabul etmiyormu, yoksa hesap başkasının elinemi geçti bu yüzden mi kabul etmiyor? anlamaya çalıştığım bu aslında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı