Çözüldü Gmail hesabına girilemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ahmetkocakk

Centipat
Daha fazla  
1741869614106.png

1741869644317.png

Merhaba az önce giriş yaptığım hesabıma artık giremiyorum. 1 hafta önce aynı modem ve bilgisayardan hatta aynı tarayıcıdan açtığım hesabımda böyle bir problem aldım. Acaba çözümünü bilen var mı? YouTube'da 50 k Total izlenmesi olan bir hesap geri almam gerekiyor. Yardımcı olan varsa sevinirim.

Çözüm

Hayır VPN açık değil şaka gibi az önce hesaptaydım yaklaşık 5-6 hesap açıktı hepsinden çıkış yaptı hepsine girdim her seferinde telefonda da açık diye YouTube hesabından telefondan onay yapıyordum hepsinde yaptım bu hesapta telefona bildirim falan da gelmedi.

Devam et deyince telefon numarası yeri gelmesi lazım eğer yanlış bilmiyorsam. Hesapta numaranız var ise sanırım kod isteyecek. Yanlış da biliyor olabilirim.

Hayır gelmiyor kod vs. Şaka gibi gerçekten.

Çözüldü...

Tarayıcı ön belleğini silip tekrar denediğim zaman telefon numarasını sordu ve ilerleyip çözüme ulaştım.

Hayır VPN açık değil şaka gibi az önce hesaptaydım yaklaşık 5-6 hesap açıktı hepsinden çıkış yaptı hepsine girdim her seferinde telefonda da açık diye YouTube hesabından telefondan onay yapıyordum hepsinde yaptım bu hesapta telefona bildirim falan da gelmedi.

Devam et deyince telefon numarası yeri gelmesi lazım eğer yanlış bilmiyorsam. Hesapta numaranız var ise sanırım kod isteyecek. Yanlış da biliyor olabilirim.

Hayır gelmiyor kod vs. Şaka gibi gerçekten.

Çözüldü...

Tarayıcı ön belleğini silip tekrar denediğim zaman telefon numarasını sordu ve ilerleyip çözüme ulaştım.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı