Gmail ve Steam hacklenebilir mi?

1 haftada herhangi bir sıkıntı çıkmıyorsa sıkıntı olmayacaktır.
Benim Epic Games hesabında onlarca kaliteli oyun var, para da harcamadım ama orası ayrı. Aylardır var hesap, bence daha da çalınmaz. Çalınsaydı önceden alırlardı. Ama yine de bir şüphe yok değil. İki aşamalı doğrulama falan da açtım. Zor bence.

arkadaşlar ben maalesef sahte bir steam sitesine girmişim. adam girmeye çalışmış bende hızlı davranıp gmail değiştirdim şifre değiştirdim mobil kimlik doğrulayıcı ekledim yetkileri de kaldırdım. benim korkum benim steam ve gmail hesabım hackleneceği yoksa bir korkum yok.
Teknik olarak her site hacklenebilir. Ama hacklenen genelde o siteler değil, kullanıcıların hesapları oluyor. PC'ye bulaşan virüs, tıklanan linkler, basit şifreler vs hack sebebi genelde.
arkadaşlar ben maalesef sahte bir steam sitesine girmişim. adam girmeye çalışmış bende hızlı davranıp gmail değiştirdim şifre değiştirdim mobil kimlik doğrulayıcı ekledim yetkileri de kaldırdım. benim korkum benim steam ve gmail hesabım hackleneceği yoksa bir korkum yok. recep baltaş abi lütfen yardım et anlarsın sen :D

Steami bilmem de gmail i hacklemek için ordu halinde hacker topluluğu getirsen zor be dostum icloudu bile adamlar google cloud üzerine taşıdılar:D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı