Gmail vs iCloud mail

HachimonTonkou07

Hectopat
Iphone telefon alacağım ve hangi maili kullanmalıyım yedekleme konusunda? Whatsapp, fotoğraflar falan yedekleyeceğim. IOS kullanıp Android geçersem dosyalarım 2 sistemde yedek yükleme hangisi yapar?

Sistemin yedeklemelerini (Ayarlar, mesajlar, parolalar, fotoğraf ve videolar ve daha bir sürü veriniz) sadece iCloud'a yapabilirsiniz. Ama Google Drive uygulamasıyla (Veya Google Fotoğraflar) fotoğrafları, rehberi ve takvimdeki etkinliklerinizi yedekleyebilirsiniz. 2. cümlede ne dediğinizi tam anlamadım ama iOS'tan Android'e dönecek olursanız verilerinizi taşımanız için gerekli rehberler internette mevcut.

Her 2 sistemde yedekleme yapacak ve kullanıla bilecek mail yokmu hangi mail servisini kullanmalıyım. Whatsapp mesajlar kişileri falan yedekliyorum çoğunlukla. Birde sitelere kaydolurken kullanıyorum.

Son düzenleme:
Verilerinizi bir mail hesabına yedeklemiyorsunuz, Apple'ın veya Google'ın size sağladığı bulut depolamasına yedekliyorsunuz. Apple bir cihaz kullanırken de sistem yedeklemelerini de sadece Apple'ın bulut hizmeti iCloud'a yedekleyebilirsiniz. WhatsApp için de durum aynı. iPhone'da kullanırken mesajlarınız iCloud'a, Android'te Google Drive'a yedekleniyor. Bu yüzden WhatsApp mesajlarınızı iPhone'a taşıyamazsınız. Ama iPhone'da Google hesabınıza giriş yaparsanız kişileriniz ve parolalarınızı iPhone'da kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı