- Makaleler
- 2
Normal bir durum. Çoğu telefonda oluyor.Bana da garip geldi, sıfırlanma sonrası Gmail soran telefon.
Normal bir durum. Çoğu telefonda oluyor.Bana da garip geldi, sıfırlanma sonrası Gmail soran telefon.
Yanılmıyorsam android 7.0'dan sonra güvenlik amacıyla koyuldu. Apple telefonlarda bu özellik yıllardan beri var. Hesabı kaldırmadan sıfırlarsan, birde hatırlamıyorsan servise vermekten başka çare kalmıyor. Allah'tan androidde alternatifler mevcut.Bana da garip geldi, sıfırlanma sonrası Gmail soran telefon.
Acaba bunda nasıl yapılıyor?Risk durumu nedirStock yazılımı tekrar kurmanız gerekiyor. Samsung telefonlarda bu iş çok basit odinle yapılabiliyor ama bu markayı bilmiyorum.
Aynen kardeşimYanılmıyorsam android 7.0'dan sonra güvenlik amacıyla koyuldu. Apple telefonlarda bu özellik yıllardan beri var. Hesabı kaldırmadan sıfırlarsan, birde hatırlamıyorsan servise vermekten başka çare kalmıyor. Allah'tan androidde alternatifler mevcut.
İnan bana 2 gün bakmadığım araştırmadığım site kalmadıBir ara anneannemin telefonunun başına gelmişti buna benzer bir olay, bunu bypass etme rehberleri var, bunu derken, güvenlik prosedürünü yani, ben o gece uyumayıp çözmüştüm durumu, bu durumdan farkı sıfırlama müdahalesi yapılmamış olmasıydı.
Lokal ve amatör, meraklı kullanıcıların kamuoyuyla paylaştığı bypass etme servisleri olabilir bu konu hakkında, biraz araştırın derim.
Açıklamaya yazdım kardeşim kaan a1teelfon samsung a10 mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.