Gmail'im çalındı

Serhat_0612

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 1-2 gün önce Instagram hesabıma girdiğimde hesabımın çalındığını fark ettim. Güvenliği son yaptığından dolayı geri aldım. Fakat benim e-posta adresim de çalınmıştı bir şekilde. 2 doğrulama faktör açıktı ve başka güvenlik şeyleri de yapmıştım. Hesabıma girdiğimde benden 8 haneli kod istiyor fakat ben telefonu sıfırladığımdan dolayı silindi. Bir diğer yöntem Gmail hesabına kod göndermek. Fakat hesabımda depolama alanı olmadığı için mail gelmiyor. Ve mailin çalındığı içinde beni çok kısıtlamış herhangi bir güvenlik işlemi ya da yer aç yapamiyorum. Yardımcı olun bu benim iş hesabımdı.

Hocam eğer kurtarma e-postası varsa e-postanıza kod gönderin 30 gün içerisinde size dönerler. Yoksa da geçmiş olsun.

Benim, e-posta adresimde depolama alanı yok. Depolama alanı olmadığı için güvenlik kodu gelmiyor. E-posta adresimde nasıl depolama alanı açarım. Yedek kodları arattım fakat bulamadım. Ondan sonra tüm mailleri silmeme rağmen yer açılmadı çöp kutusuna gitti çöp kutusundan da silemiyorum.(eposta hesabım başka telefondan açık fakat kısıtlı bir şekilde herhangi bir güvenlik uygulaması yapamıyorum)

Bir fikriniz var mı?

Son düzenleme:
Benim, e-posta adresimde depolama alanı yok. Depolama alanı olmadığı için güvenlik kodu gelmiyor. E-posta adresimde nasıl depolama alanı açarım. Yedek kodları arattım fakat bulamadım. Ondan sonra tüm mailleri silmeme rağmen yer açılmadı çöp kutusuna gitti çöp kutusundan da silemiyorum.(eposta hesabım başka telefondan açık fakat kısıtlı bir şekilde herhangi bir güvenlik uygulaması yapamıyorum)

Bir fikriniz var mı?
Silerseniz olabilir hocam kusura bakmayın biraz geç baktım.

Şuan bütün mailleri sildim fakat hiç azalma olmadı. Dedim belki fotoğraflarından silim azalır oda olmadı

Şuan bütün mailleri sildim fakat hiç azalma olmadı. Dedim belki fotoğraflarından silim azalır oda olmadı
O zaman yeni bir hesap açın hocam. Ya da suç duyurusunda bulunun.

Ben bir şey fark ettim hesap bilgilerine baktım iki tane mail görünüyor. Biri gmail diğeri ise hotmail. Birşey yapılabilir mi

Gmail de güvenlik kısmında 10 haneli kodlar var. Onlarl bir şey yapılamaz mı?

Son düzenleme:
Ben bir şey fark ettim hesap bilgilerine baktım iki tane mail görünüyor. Biri gmail diğeri ise hotmail. Birşey yapılabilir mi

Gmail de güvenlik kısmında 10 haneli kodlar var. Onlarl bir şey yapılamaz mı?
Çok sanmıyorum ama gene de deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı