Gmail'ime ulaşamıyorum

• Konuyu başlatan XPLSG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 667
Makaleler
8
Öncelikle benim eski telefonumda bir mail açmıştım, şifresine dair hiçbir şey hatırlamıyorum. Daha önce kullandığım bildiğim bütün şifreleri girdim.
Ve benim eski telefon artık yok çünkü bozuldu. Ben de nedensizce telefon numaramı da eklemişim.
Eski numaram kontörlüydü ve kullanışsız gelmişti ve hatlıya geçtim. Şifremi unuttumu kullanamıyorum çünkü eski numarama atıyor kodu ve Gmail hesabıma hiçbir şekilde erişemiyorum.
Gmail'ime erişmek istediğim neden de FACEIT hesabıma girmek.

Çift doğrulamalı kayıt işlemlerinin tek eksisi de bu zaten, bağladığınız şeyleri kaybedince kökten gidiyor. Bahsedilen üzere hiçbir şey bilmiyorsanız kurtarmanız imkansız.

Çift doğrulamalı kayıt işlemlerinin tek eksisi de bu zaten, bağladığınız şeyleri kaybedince kökten gidiyor. Bahsedilen üzere hiçbir şey bilmiyorsanız kurtarmanız imkansız.

Çift doğrulumalı değil sorun benim normalde kullandığım şifreler 8 karakterli büyük harf ve bir sayıdır fakat ben o hesaba öyle bir şifre koymuşumki hiçbir şekilde bulamıyorum.

Çift doğrulumalı değil sorun benim normalde kullandığım şifreler 8 karakterli büyük harf ve bir sayıdır fakat ben o hesaba öyle bir şifre koymuşumki hiçbir şekilde bulamıyorum.

Dilerseniz moderatörlerden rica edin, bu mesajı kaldırsınlar. Şifre gibi hayati bilgilerinizden birisini böyle ifşa etmeniz yanlış, bu kadar şeyi bildikten sonra bruteforce ile saniyeler içinde hesabınıza girebilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı