Gmail'in veri tabanında kayıtlı olması ne anlama geliyor?

İlkOyuncu ve RiseCraft gibi sunuculara güvenmiyorum artık. Bu adamlar neden benim şifremi şifrelemiyorlar ki? Merak ettikleri şey nedir acaba?

Bendede aynı açık açık adını söylerim craftr*se ve son*yucu tarafından sızdırılıyor.
Hayır, ikinci sunucu tarafından daha önce bahsi geçen bir sızdırılma söz konusu değil. Sadece turuncu sunucuda veri sızıntısı oldu e-mail, şifre, lokasyon bilgileri olmak üzere.

Arkadaşlar ben siteden kontrol ettim 1 tane Gmail'im kırmızı çıktı 2'li doğrulama aktif ve şifreyi değiştirdim bir sıkıntı olur mu? Bir de use 1password diyordu 1password ne oluyor tam olarak?

2FA açtıysanız problem yok.

Hayır, ikinci sunucu tarafından daha önce bahsi geçen bir sızdırılma söz konusu değil. Sadece turuncu sunucuda veri sızıntısı oldu e-mail, şifre, lokasyon bilgileri olmak üzere.

Diğer sunucu da aynı durumdan mağdur bıraktı beni.

Tilki simgeli Minecraft sunucusunda hangi şifreyi kullandıysanız o şifreyi kullandığınız aklınıza gelebilecek önemli yerlerde değiştirin. Yeni bir şifre kullanın. Mümkünse her siteye farklı şifreler kullanın, aklınızda kalmayacağını zor olacağını düşünüyorsanız güvenilir bir Password Manager da kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…