Hayır bu anlama gelmiyor. Arkadaşın email adresi sızdırılmış ve muhtemelen şifreside. Sitede şifreyi değiştirmesini ve hesabı kontrol etmesini söylüyor.2FA doğrulama aç demek oluyor.
Hayır bu anlama gelmiyor. Arkadaşın email adresi sızdırılmış ve muhtemelen şifreside. Sitede şifreyi değiştirmesini ve hesabı kontrol etmesini söylüyor.2FA doğrulama aç demek oluyor.
Tam olarak bu. Ne yapmam gerekiyor?
![]()
Have I Been Pwned: Check if your email address has been exposed in a data breach
Have I Been Pwned allows you to check whether your email address has been exposed in a data breach.haveibeenpwned.com
Hayır bu anlama gelmiyor. Arkadaşın email adresi sızdırılmış ve muhtemelen şifreside. Sitede şifreyi değiştirmesini ve hesabı kontrol etmesini söylüyor.
Hayır, ikinci sunucu tarafından daha önce bahsi geçen bir sızdırılma söz konusu değil. Sadece turuncu sunucuda veri sızıntısı oldu e-mail, şifre, lokasyon bilgileri olmak üzere.Bendede aynı açık açık adını söylerim craftr*se ve son*yucu tarafından sızdırılıyor.
Arkadaşlar ben siteden kontrol ettim 1 tane Gmail'im kırmızı çıktı 2'li doğrulama aktif ve şifreyi değiştirdim bir sıkıntı olur mu? Bir de use 1password diyordu 1password ne oluyor tam olarak?
Hayır, ikinci sunucu tarafından daha önce bahsi geçen bir sızdırılma söz konusu değil. Sadece turuncu sunucuda veri sızıntısı oldu e-mail, şifre, lokasyon bilgileri olmak üzere.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.