Gmail'in veri tabanında kayıtlı olması ne anlama geliyor?

• Konuyu başlatan Uqib
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 2.125
Hocam bende yaptım turuncu olan çıktı. Hem SonOyuncu hem de turuncu Minecraft sunucusu mı yapıyor?
Siteler bilerek patlamıyorlar, büyük ihtimal acemiliklerinden dolayı patlıyorlar.

İlkOyuncu ve RiseCraft gibi sunuculara güvenmiyorum artık. Bu adamlar neden benim şifremi şifrelemiyorlar ki? Merak ettikleri şey nedir acaba?
Büyük ihtimal, en iyimser düşüncem bu kolaya kaçıyorlar.

Her yerde farklı şifreler kullanmak en iyisidir.

Eki Görüntüle 1971625

Benim mail'da leak olmuş, turuncu minecraft sunucusu sihri.
Çalınan gmail hesabımı kontrol ettim benimde CraftRıse yüzünden sızıntı yaşanmış.
Benim tüm şifrelerim SonOyuncu yüzünden internete sızmıştı. Şifreleri şifrelemeye üşendikleri için.
Sızan e-posta şifresi mi yoksa hesap şifresi mi? Eğer mail hesabım bu abidik şirketler yüzünden sızıyorsa dava edeceğim.

Bu büyük bir olay.
Olayın üzerinden baya bir süre geçti ve neredeyse kimse bilgilendirilmedi turuncu sunucu veri sızıntısını inkar etsede veriyi kullanıcıların oyun itemi sattığı yerde 10 tl ye sattıklarını gördüm.

Normalde bana Whatsapptan ayda yılda bir mesaj gelirdi fakat bu Veri sızıntısı yaşandıktan yaklaşık 1 hafta sonra hep nijeryadan asyalı kadın profil fotoğrafı olan numaralar aramaya başlıyor.

Turuncu Sunucuyu çok eskiden beri eggwars gibi oyunlar oynamak için kullanırdım ama artık güvenim kalmadı hesabımı silmeyi bilmediğim için hesabımı silmek için talep açtım birkaç ay önce daha görmemişler bile.

Olayın üzerinden baya bir süre geçti ve neredeyse kimse bilgilendirilmedi turuncu sunucu veri sızıntısını inkar etsede veriyi kullanıcıların oyun itemi sattığı yerde 10 tl ye sattıklarını gördüm.

Normalde bana Whatsapptan ayda yılda bir mesaj gelirdi fakat bu Veri sızıntısı yaşandıktan yaklaşık 1 hafta sonra hep nijeryadan asyalı kadın profil fotoğrafı olan numaralar aramaya başlıyor.

Turuncu Sunucuyu çok eskiden beri eggwars gibi oyunlar oynamak için kullanırdım ama artık güvenim kalmadı hesabımı silmeyi bilmediğim için hesabımı silmek için talep açtım birkaç ay önce daha görmemişler bile.
İyi ki telefon numaramı falan vermemişim, şifrem ayrı. Bu yaptıkları suçtur. Önlem alamalılar. Zaten bu tür crackli exelerden uzak durmak lazım. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bir ara da mining iddiası ile çıkmışlardı.

İyi ki telefon numaramı falan vermemişim, şifrem ayrı. Bu yaptıkları suçtur. Önlem alamalılar. Zaten bu tür crackli exelerden uzak durmak lazım. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bir ara da mining iddiası ile çıkmışlardı.
evet benim bilgisayarımda da yavaşlama yapmıştı input lag giriyordu.

Şifreleri değiştir devam et 🤙🤙🥱🥱

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-10-10-11-49-19-071_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2023-10-10-11-49-19-071_com.android.chrome-edit.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 33

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı