Çözüldü GMod modları yüzünden bilgisayar yavaşladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

RuvaaK

Hectopat
Yer
Muğla
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
GMod'da server'a girmek için indirdiğim modlar bilgisayarımı yavaşlattı. Düzeltmek için modları sildim olmadı. Sonrasında GMod'u sildim yine olmadı. Bilgisayarı dinlendirmem de işe yaramadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
GMod'da Server'a girmek için indirdiğim modlar bilgisayarımı yavaşlattı. Düzeltmek için modları sildim olmadı. Sonrasında GMod'u sildim yine olmadı. Bilgisayarı dinlendirmem de işe yaramadı.

Konu takibim de bende de aynı sorun var her farklı sunucuya girdiğim de 1 GB üstü indirme yapıyor.

Kullanım Oranlarınız nedir? genellikle işlemci kullanımı yüksek olduğunda aşırı yavaşlama yapar
Şahsen Gmodda 140GB yakın modum var. öyle bir sorun göremedim.
Dediğim gibi GMod'u sildim o yüzden bakamıyorum şuanda hiçbir oyuna giremiyorum hepsi kasıyor.

Ben nükleer mod yüzünden GT 940M ekran kartımı yaktım (Ciddiyim). Siz yavaşlattı diyorsunuz. :D Birçok topluluk sunucuları fazlasıyla mod kullanıyor, çünkü Gmod 2005 yapımı bir oyun ve insanlar yıllarca sürekli aynı şeyi yapamaz, eski oyuna mümkün olduğunca daha yeni özellikler eklemek istiyorlar.

Sisteminiz nedir? Belki yavaşlaması doğaldır.

Artı -1 Eksi
Gmod serverlarındaki texture ve diğer tüm şeyler oyunu silsende kaydedilen yerde kalıyor modların bi kısmı steamde depolanıyor. Steam>steamapps>common>Garry's Mod. Garry's Mod dosyasını silerseniz tüm modlar dahilinde gmod oyunun kalıntıları silinir.

Gmod serverlarındaki texture ve diğer tüm şeyler oyunu silsende kaydedilen yerde kalıyor modların bi kısmı steamde depolanıyor. Steam>steamapps>common>Garry's Mod. Garry's Mod dosyasını silerseniz tüm modlar dahilinde gmod oyunun kalıntıları silinir.
Silmeme rağmen düzelmedi.
Ben nükleer mod yüzünden GT 940M ekran kartımı yaktım (Ciddiyim). Siz yavaşlattı diyorsunuz. :D

Sisteminiz nedir? Belki yavaşlaması doğaldır.
Celeron N4000
UHD 600

Daha dün GMod'u açmadan önce TF2, GTA V gibi oyunları oynayabiliyordum , şimdi TF2'nin menüsünde bile kasıyor.

Silmeme rağmen düzelmedi
Benim bilgisiyarımda aynı şekilde modlar yüzünden kasıyordu bende bu şekilde manuel olarak sildim ve bilgisiyar rahatladı, görev yöneticisinden işlemci ve disk değerlerinin resmini atarmısın?

Daha dün GMod'u açmadan önce TF2, GTA V gibi oyunları oynayabiliyordum , şimdi TF2'nin menüsünde bile kasıyor.
Valve oyunlarının topluluk sunucuları böyle, fazlasıyla mod içerebilirler. Team Fortress 2'de normal maç atmak akıcı iken topluluk sunucusu ağır gelebilir. Çünkü her mod optimizasyonu düşünmez.

UHD 600 ile kasması doğal. Ben HD 520 ile TF2 Topluluk Sunucularında düşük FPS ile oynuyorum.

Benim bilgisiyarımda aynı şekilde modlar yüzünden kasıyordu bende bu şekilde manuel olarak sildim ve bilgisiyar rahatladı, görev yöneticisinden işlemci ve disk değerlerinin resmini atarmısın?
İşlemci kullanımı sürekli %100'e fırlıyor bununla alakalı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• görev yöneticisi.png
    görev yöneticisi.png
    62,1 KB · Görüntüleme: 49
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı