Çözüldü GNOME görev çubuğunu nasıl kaldırabilirim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Görev çubuğunu kaldırıp fotoğraftaki gibi alttaki hareketli barı istiyorum. Latte diye bir şey indirdim fakat onu indirince uygulama ekleyemiyorum, ben neyi açarsam o geliyor. Görev çubuğunu nasıl kaldırabilirim ve Latte'ye alternatif bir şey var mıdır?

images (12).jpeg

Çözüm
Görev çubuğu kaldırma hakkında en ufak bir bilgim yok fakat aşağıdaki dock uygulaması için "Dash to Dock" veya "Plank" kullanabilirsiniz. Latte'nin GNOME masaüstü ortamında sıkıntılı çalışması ihtimali çok yüksek.

Dash to Dock

Plank
Bash:
sudo apt install plank
Görev çubuğu kaldırma hakkında en ufak bir bilgim yok fakat aşağıdaki dock uygulaması için "Dash to Dock" veya "Plank" kullanabilirsiniz. Latte'nin GNOME masaüstü ortamında sıkıntılı çalışması ihtimali çok yüksek.

Dash to Dock

Plank
Bash:
sudo apt install plank

Çözüm

Dash to Dock

Plank
Bash:
sudo apt install plank
Plank iyiymiş hocam teşekkürler.

Edit: @afacanc38 hocam Plank'ı kurdum, soldaki barı da gizledim fakat şimdi de tüm uygulamalara basınca açılmıyor sistem buga girdi, bardaki her şeyi silip Plank'a eklediğim için hiçbir uygulamaya erişemiyorum, restart attım alttaki Plank'da gitti. Bugün KDE Plasma yükleyip silmiştim oradan Global Theme'den kalan "sweet" ikonları kullanıyordum sorun bununla alakalı mı?

Son düzenleme:
Plank iyiymiş hocam teşekkürler.

Edit: @afacanc38 hocam Plank'ı kurdum, soldaki barı da gizledim fakat şimdi de tüm uygulmalara basınca açılmıyor sistem buga girdi, bardaki her şeyi silip Plank'a eklediğim için hiçbir uygulamaya erişemiyorum, restart attım alttaki Plank'da gitti. Bugün KDE Plasma yükleyip silmiştim oradan Global Theme'den kalan "sweet" ikonları kullanıyordum sorun bununla alakalı mı?
Ne yazık ki soldaki panelden tüm uygulamaları ekleyince bu tarz sıkıntılar olabiliyor. Tekrar sol panele uygulama eklemeyi deneyebilir misiniz?

Ne yazık ki soldaki panelden tüm uygulamaları ekleyince bu tarz sıkıntılar olabiliyor. Tekrar sol panele uygulama eklemeyi deneyebilir misiniz?
Uygulama açamıyorum ki hocam. Panelin altındaki "tüm uygulamalar" butonu çalışmıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20210629_175414.jpg
    IMG_20210629_175414.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 91
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı