Çözüldü GNOME'da Blur My Shell eklentisi eksik çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

wraxos woo

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bir tema yapıyordum, ancak temanın orijinal yazarının blur my Shell eklentisinde yaptığı ayar sekmesi bende görünmüyor. Bu ayar sekmesi 'pipeline' olarak geçiyor ama bende mevcut değil.

@Bayram Tempest
@Maomao

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü - 2025-07-14 13-26-59.png
    Ekran Görüntüsü - 2025-07-14 13-26-59.png
    59,9 KB · Görüntüleme: 21
  • pipeline.png
    pipeline.png
    129,4 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eve geldiğim için şimdi kontrol etme şansım oldu.

1752502540257.png

Komut zincirleri şeklinde bölüm. Hangi GNOME sürümünü kullanıyorsun?

Zorin OS kullanıyorsun gibi geldi. GNOME sürümü bayağı eski. Fedora veya Arch tabanlarına geçmeni öneririm. Düz Ubuntu da olur. Sürümün eski olduğu için bu ayar sende yok.
Genel kısmında Default ve bir tane daha olmak üzere 2 pipeline var. Onları düzenle bir de "Yeni ekle" butonu var. Güncel olarak kullanıyorum, orada olması gerekiyor.

1752502540257.png

Zorin OS kullanıyorsun gibi geldi. GNOME sürümü bayağı eski. Fedora veya Arch tabanlarına geçmeni öneririm. Düz Ubuntu da olur. Sürümün eski olduğu için bu ayar sende yok.

Çözüm

Eki Görüntüle 2534681

Evet Zorin OS kullanıyorum, yakıın zamanda Fedora'ya geçmeyi düşünüyorum. Yardımınız için müteşekkirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı