Ebada ne gibi bir sorun yaşadınız? Ben sıkıntısız kullanabiliyorum.
Denk gelmemiş olma ihtimalinizi göz önünde bulundurarak sormak istiyorum, bu yöntemden haberiniz var mı?

Ebada ne gibi bir sorun yaşadınız? Ben sıkıntısız kullanabiliyorum.
Denk gelmemiş olma ihtimalinizi göz önünde bulundurarak sormak istiyorum, bu yöntemden haberiniz var mı?
EBA giriş kısmında bilgileri girip tuşa basıyorum fakat yüklenmiyor. Farklı internet ve tarayıcıları denedim fakat olmadı. Oysaki Windows ve macOS'da çalışıyor. EBA destekle iletişime geçtim fakat söyledikleri yöntemin pek işe yaradığı söylenemez. Giriş yapsam bile ödevler ve dersler açılmıyor. Bizim canlı derslerimiz direk Zoom'dan oluyor fakat herhangi bir derse gireceğim zaman "Error code: 122" hatası veriyordu. Ben de mecburen geçmek zorunda kaldım. İnternet üzerinde bununla ilgili birçok araştırma yaptım ancak nafile. macOS seçmemin nedeni UNIX benzeri işletim sistemlerine daha yakın olması.

Acaba BSD'de açılır mı?

Son düzenleme:
Anladım, EBA normalde de aşırı sorunla dolu bir platform zaten. Özellikle pandemi dönemdinde çok daha fazla kişi kullandığı için çok daha vasat durumda fakat sizin sorununuz bununla alakalı değil sanırım.

Hocam ayıptır sorması alttaki paneli nasıl ortaya alabilirim Linux Mint'te?

Ben dash to dock kullanıyorum ama GNOME 40 da farklı şekilde kuruluyordu sendeki nasıl bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…