Pek özelleştirdim sayılmaz, sadece dock falan ekledim. Bu Plank'i çok beğendim, bence hoş duruyor ve oldukça işlevsel.
Mint cinnamon 20.04.
Eki Görüntüle 818626

Hocam bende cinnamon masaüstü ortamını kullanmayı düşünüyorum çünkü plank dock Xfce ile biraz uyumsuz.

hocam son resim hack flimlerini aratmayan cinsten. Tamamını kendiniz mi yazdınız?
Yazılım olarak değil, renkleri ile oynadım kendi renklerimi kullanarak bir de wallpaper yaptım. Belli başlı şeyler var, sana özelleştirme imkanı sunuyor. Firefox eklentisi veya direkt İ3WM sana başta bir şey sunuyor ve kendin istediğin şekilde özelleştiriyorsun. Bazılarının css kodlarıyla oynadım ama 0dan herangi bir kod yazmadım yani. Eğer bu tarz arayüzler hoşunuza gidiyorsa bakmanız gereken yer burasıdır.

cidden çok güzel şeyler var. Bunları yapanlar kendilerimi yazıyorlar yoksa sizin gibi belli başlı şeyleri mi değiştiriyorlar. Benim arkadaşım arch linux kullanıyor kendi faresiz masaüstü ortamını tasarladı. baya ilginç ama güzel geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…